Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΝΕΟΣ ΛΙΒΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Χάρη στις καλές υπηρεσίες ....των εγχώριων "υπερπατριωτών" και "σωτήρων του περιβάλλοντος"...

Ο νέος λίβελος που δημοσίευσε σήμερα το γνωστό για τον ανθελληνισμό του,  Γερμανικό περιοδικό Focus, αφορά τη ΒΑ Χαλκιδική και τα όσα έγιναν πρόσφατα στην Ιερισσό και τις Σκουριές.

 Γράφτηκε με "πληροφορίες", που δόθηκαν από το "Παρατηρητήριο...". Λέει πράγματα τα οποία επιβεβαιώνουν εις το έπακρο το χυδαίο μηχανισμό της  μαύρης προπαγάνδας, που στηλιτεύουμε εδώ και ένα χρόνο. 

Χαρακτηριστικά θα σας αναφέρουμε ότι για τη Μαύρη Παρασκευή της Ιερισσού, όπου όλοι γνωρίζουμε ότι 100 με 150 άτομα μετέτρεψαν σε εμπόλεμη ζώνη τη περιοχή μέσα και έξω από το δημαρχείο, κρατώντας ομήρους 40 ανθρώπους, μεταξύ αυτών, το δήμαρχο, τους συνεργάτες του και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, το Focus το παρουσιάζει ως εξής: 


" ...Και πάλι ήρθαν ειδικές μονάδες της αστυνομίας από τη Θεσσαλονίκη και επιχείρησαν σε συνεργασία με τους μεταλλωρύχους(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), χρησιμοποιώντας δακρυγόνα, σφαίρες από καουτσούκ και βόμβες κρότου λάμψης να διαλύσουν το πλήθος των 2500 χιλιάδων διαδηλωτών. Μεταξύ αυτών γέροι και παιδιά. Όταν είδαν πως δεν τα κατάφερναν οι αρχές έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα...(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)"

 Τέτοια και άλλα πολλά παραληρηματικά ψεύδη γράφει το focus τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε εκτενώς αύριο.

Τα 'σπασαν και τα 'καψαν.... οι μεταλλωρύχοι στην Ιερισσό κατά το FOCUS...!!!
Η ώρα είναι 23:25 και οι πληροφοριοδότες-συνεργάτες των Γερμανών λιβελογράφων, ακόμα δεν έχουν αναρτήσει την άκρως δυσφημιστική για την Ελλάδα και τη Χαλκιδική "επιτυχία" τους. Η θολή "δεξιά" πτέρυγα τους το ανέβασε νωρίτερα, κάνοντας copy paste από το www.enikos.gr Τι συνέβη; Τους έπιασαν οι ντροπές και οι τύψεις; Είναι πολύ αργά πια... Έγραψαν ίσως την πιο μαύρη σελίδα στα χρονικά της προπαγανδιστικής παρουσίας τους...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας βγουνε τωρα η Ιερισσωτες να φωναξουν ΟΧΙ εμεισ το καναμε!!!
χαχαχααχχα.
Ελα., αφου το ξες...ειναι τραγουδηστες!! πως τον ειπαμε τον μουτσατσος τραγουδιστη?
βουνο εχουμε, αδειεσ εχουμε, δουλιες εχουμε ...και κατι ...εξυπνους εχουμε . Καλη ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ χαχαχααχα