Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ......

Οι συγκεντρωμένοι "ακτιβιστές",
λίγο πρίν την έναρξη του "φεστιβάλ βίας και φωτιάς" ...
Δυστυχώς και πάλι η επαρχιακή οδός Μ. Παναγίας - Παλαιοχωρίου, στο ύψος του Χονδρού Δέντρου, θυμίζει εμπόλεμη ζώνη από γνωστούς... και "άγνωστους" προστάτες της ΒΑ Χαλκιδικής. 

Πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν πως έχουμε συμπλοκές των συγκεντρωμένων διαδηλωτών με αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν την πρόσβαση τους προς το δασικό δρόμο που οδηγεί στις Σκουριές.

 Οι  ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, πως νωρίτερα εκτός από  τη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις, είχαμε  πυρπόληση οχημάτων της αστυνομίας και μικρής έκτασης πυρκαγιά στο σημείο, έπειτα από ρίψη βόμβας μολότοφ, που σαν στόχο είχε τους αστυνομικούς!!!


Αυτοί οι άνθρωποι δε σέβονται τίποτα... Μέσα στο κατακαλόκαιρο και στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν αμαυρώνουν την τουριστική εικόνα της περιοχής με "ακτιβισμούς" πέρα και έξω από κάθε λογική....

Πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η "δεντροφύτευση" συνοδεία βομβών μολότοφ... Καθώς μεταξύ των διαδηλωτών βρίσκονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ ΕΚΜ, οι οποίοι διαπραγματεύονται με την αστυνομία  την άνοδο τους στις Σκουριές ,για να κάνουν τη "συμβολική  δεντροφύτευση" με 35 βαθμούς υπό σκιάν!!!

Ντροπή σ' αυτούς αλλά και σ' όλους όσους δίνουν πάτημα σ' αυτά τα εξτρεμιστικά στοιχεία και έρχονται στο τόπο μας με διατεταγμένη υπηρεσία. Να το δυσφημίσουν και τίποτα άλλο. Θα επανέλθουμε στη συνέχεια με νεότερες πληροφορίες...