Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

Ανάβουν φωτιές στο δάσος, για να καταλάβουν
το εργοτάξιο. Ο ορισμός της οικολογικής συνείδησης!
Οι εμπρηστές της "οικολογίας" χρησιμοποιούν και πάλι τη μέθοδο της πρόκλησης πυρκαγιών για να εγκλωβίσουν και να  αποπροσανατολίσουν ταυτόχρονα τις αστυνομικές δυνάμεις, όπως έκαναν και στις 5 Αυγούστου.

 Ανάβουν φωτιές μέσα στο δάσος. Αυτή τη φορά όπως πληροφορούμαστε, τις φωτιές τις ανάβουν χρησιμοποιώντας κάποια εύφλεκτα σπρέι...

Ντροπή και αίσχος είναι οι μόνες λέξεις που μπορούμε να πούμε προς το παρόν για αυτή την πρωτοφανή επιχείρηση εμπρησμού του δάσους των Σκουριών, από τους δήθεν προστάτες του, που επιλέγουν αυτό τον τρόπο για να καταλάβουν το εργοτάξιο των Σκουριών.

Τα ρίχνουν βέβαια και πάλι στην αστυνομία, η οποία για να τους απωθήσει χρησιμοποιεί δακρυγόνα...

Δείτε στο 4' λεπτό αυτού του βίντεο, πως έδρασαν ανάλογα στις 5 Αυγούστου. Αντάρτικο πόλεων μέσα σε δασική έκταση! 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eistai geloioi

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο. Μάλλον όμως δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει γελοιότητα και καφρίλα. Εχουν σχέση με αυτές που διαπράττουν οι φίλοι σου επάνω στο βουνό... Αν είχες ιδέα δεν θα χρησιμοποιούσες αυτή τη λέξη εναντίον μας. Δεν πειράζει να' σαι καλά και άλλη φορά πιο προσεκτικός!

Ανώνυμος είπε...

Eisai xeftilas kai laspologos den exw kamia sxesh me tous diadilotes sto vouno. Ostoso den les ti doulia exoun ta mat na klinoun to dromo stous didilotes.Den les episis oti o Dendias milise gia katargisi twn dakrigonwn. Kai den exeis kanena stixio na mas dixis gia tis fwties pou les .
Gelios den eisai. Vromas XEFTILA!

Ανώνυμος είπε...

παιδιά δεν είναι γελοίοι οι άνθρωποι, την προπαγάνδα τους κάνουν υπέρ των συμφερόντων της εταιρίας τους.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Θα αποφύγω να σε χαρακτηρίσω γιατί από τον τρόπο που γράφεις, δείχνεις πολύ μικρός σε ηλικία.

Σε παρακαλώ όμως ακόμη και με αυτή την άγουρη λογική που έχεις, πως χαρακτηρίζεις αυτόν που έχει πάει στο δάσος δήθεν να διαμαρτυρηθεί και εκτοξεύει βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες με στυλό και μπουλόνια;

Τα δακρυγόνα σε πειράζουν και έχεις δίκιο. Αυτός όμως που δέχεται χωρίς δεύτερη λέξη όλα αυτά, πως θα αντιδράσει;

Περιμένουμε μια ειλικρινή απάντηση. Σε αντίθετη περίπτωση να σε καλά που μπήκες στη διαδικασία να μοιραστείς την εκτόνωση σου μαζί μας. Πρώτα όμως μάθε να γράφεις στα ελληνικά. Θα σε και θα μας βοηθήσει.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

1:36 Σ΄ευχαριστούμε για την πρόσκαιρη υπεράσπιση. Είναι ενδεικτική του καλού χαρακτήρα, που έχεις. Να γνωρίζεις αγαπητέ πως δεν είμαστε προπαγανδιστές. Οτι γράφουμε αποτελεί αλήθεια και πεποίθηση μας. Ο προπαγανδιστής δε ζητάει ποτέ συγνώμη. Εμείς ζητάμε όταν έχουμε σφάλει σε κρίση μας. Πολύ απλά έχουμε διαφορετική προσέγγιση για το μεταλλευτικό ζήτημα. Δεν είναι θέμα προπαγάνδας. Είναι θέμα κουλτούρας. Ευχόμαστε να το αναγνωρίζεις αυτό. Είναι η αρχή της διαφορετικότητας.

Ανώνυμος είπε...

για τον 10 Σεπτεμβρίου 2012 1:54 π.μ.
οταν δεν εισαι ικανος να πιασεις την σκεψη αυτου που γραφει με λατινικους χαρακτηρες και βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για ηλικιες τοτε συμπαιραινω κι εγω πως ετσι αυθαιρετη ειναι και η σκεψη σου και η κριση σου για τα μεταλεια...αρα εισαι αναξιος λογου.!!!!!!!!!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Από τα εις άτοπον απαγωγή συμπεράσματα σου αγαπητή φίλη, επίτρεψε μας και εμάς να συμπεράνουμε,ότι κάπου έχει λασκάρει η βίδα σου και επομένως είναι μάταιη η οποιαδήποτε απόπειρα ανταλλαγής απόψεων μαζί σου.

Καλή συνέχεια στον αγώνα που δίνεις για την επικράτηση των σχολίων με λατινικούς χαρακτήρες.

Ανώνυμος είπε...

καλα κανετε ρε παιδια του αριστοτελη ο καθενας ευλογει τα γενεια του και το μετεριζι απο οπου προερχεται... και ειναι ταγμενος! εστω και αν υπαρχουν αναληθειες και ψευδη γιατι η αληθεια ποτε δεν ειναι μονοπλευρη. αλοιμονο αν εσεις οι θιασωτες των μεταλλειων μιλαγατε υπερ των διαδηλωτων και των αντιδρωντων στα μεταλλεια. για εσας τα μεταλλεια ειναι το παν πηγη ζωης ευημεριας οικολογιας και ο.τι αλλο... και ολα γυρω απο αυτα περιστρεφονται. καλη συνεχεια στον αγωνα σας....

Ανώνυμος είπε...

11 Σεπτεμβρίου 2012 4:57 μ.μ. η ελειψη επιχειρημάτων
μόνο βρισιές και υποβάθμιση κουβέντας μπορεί να έχει... αρά δεν είσαι άτομο αξιόλογο για κουβέντα σοβαρή!!
ίσως μόνο να μπορείς να εκφραστείς αξιόλογα σε κανένα χαμαιτυπείο που συνηθίζεται εσείς οι παλαιοχωρινοι να πηγαίνετε η σε κανένα γήπεδο.