Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΗ Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ

Δεύτερη επίθεση σε οχήματα μεταφοράς εργαζομένων
της Ελ.Χρυσός μέσα σε 40 μέρες
...
Την νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο (15 Σεπτεμβρίου) άγνωστοι έσπασαν τα παράθυρα από δύο βανάκια εργολάβων, τα οποίοι εκτελούν δρομολόγια μεταφοράς εργαζόμενων από και προς τα εργοτάξια της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός". 

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι δύο άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και φορούσαν κουκούλες. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά, που οχήματα μεταφοράς προσωπικού στα μεταλλεία, μπαίνουν στο στόχαστρο βανδάλων.

Στις 5 Αυγούστου ο ένας εκ των δύο εργολάβων είχε πέσει και πάλι θύμα εμπρησμού και βανδαλισμού. 
Τότε μία μεγάλη ομάδα ατόμων, που  επέστρεφε από τις Σκουριές,  έσπασε πρώτα όλα τα παράθυρα του λεωφορείου βάρδιας της εταιρείας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο Γομάτι και κατόπιν του έβαλαν φωτιά, πετώντας μέσα σ' αυτό βόμβες μολότοφ. 
Θα επανέλθουμε στο θέμα με καινούρια ανάρτηση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αρχή , blog politesaristoteli ξερουμε ποιιοι ειστε, η εταιρεία που γαμαει τον τοπο του κοσμου..ΔΕν ειναι τυχαιο που στο blog σας γραφετε μονο κατα τους αγώνες που κάνει ο κόσμος για να σώσει τον τοπο του απο τον καρκίνο που θελετε να μοιράσετε, σκλαβοι του μπομπολα..

εσεις που δουλεύετε για το blog ελπιζω να ψοφήσετε απο καρκίνο..

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

9:13 θα μας επιτρέψεις να σου πούμε ότι εσύ και οι ομοιδεάτες σου, έχετε καλύτερη σχέση με την επάρατη νόσο, καθώς με αυτή έχετε να κάνετε μόνο. Δε βλέπετε τίποτα άλλο και δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο, μάλλον δεν έχετε κανένα άλλο πρόβλημα στη ζωή σας.

Εμείς από την πλευρά μας σου ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση και να προσέχεις, γιατί πολλές φορές αυτό που έύχεσαι για τον άλλο συμβαίνει σε σένα.

Ανώνυμος είπε...

Εγω να ρωτήσω κατι... απο που και ως που εσεις, σαν υποτιθέμενος Δήμος ασχολείστε με τοσο ζήλο για την προστασία αυτής της εταιρείας και ποια είναι τα κίνητρα για ολο αυτον τον άγονα και προβολή ολόκληρου του Δημοτικού blog για μια εταιρεία?
δεν κάνει λιγο αίσθηση, δλδ και ένας χαζός θα πονηρευόταν, (αλλα ξέρουμε μονο εμεις εχουμε πονηρά μυαλα) εσεις το κάνετε για τον καλο του τόπου ετσι? δεν ειναι τοσο αθώα ολα αυτά που παρουσιάζετε, εχετε και εσείς της μίζες σας... οσο για αυτήν τον καθωσπρεπισμό και ειρωνικό λογο... θα ηθελα να ηξερα στα παιδιά σας ειστε τοσο υποκριτές που αυριο μευθαυριο θα λετε μια ιστορια για καποιυς που τους λαδοζαν για να έχετε και να έχουν άλλοι πόσοι καρκίνο για ξεπούλημα τοπου?
Κύριοι είστε προδότες του κράτους

Οσο για το αρχικο σας θεμα, ναι με αυτο ασχολούμαστε και αυτο ειναι το πρόβλημα μας, ξερεις γιατι? γιατι εμείς ήμαστε άνθρωποι και θέλουμε το καλο τον συχωριανών / συμπολιτών / συνανθρώπων μας. Δεν βλέπουμε τπτ καλο αυπο αυτην την υπόθεση, γιατι βρομάει απο παντου.

Το θεμα ειναι οτι εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωες και εσεις μιλάτε για κέρδη και ζημιές.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Aγαπητέ σχολιαστή 1:55 μμ έθεσες αρκετά και ενδιαφέροντα ζητήματα στα οποία οι απαντήσεις, έχουν ως εξής:

1) Είμαστε πολίτες αυτού του δήμου, κάποιοι από εμάς και αιρετοί, οι οποίοι πασχίζουμε με ζήλο, όχι για την προστασία αυτής της εταιρείας, όπως λές, αλλά για την ανάπτυξη της περιοχής, το οικονομικό όφελος της οποίας θα καρπωθούν, όλοι οι κάτοικοι του δήμου μας, ακόμη και αυτοί που είναι κατά της επένδυσης. Ο δήμος ως οργανισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτή την προσπάθεια (τη σύσταση της πρωτοβουλίας και το blog). Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.



2) Από κεκτημένη συνήθεια και φυσικά γνώση γράφεις, ότι "έχουμε ΚΑΙ εμείς τις μίζες μας"... Προσπερνάμε το γεγονός, πως αναγνωρίζεις ότι ΟΝΤΩΣ παίζουν αλλού μίζες και ίσως για να αισθανθείς καλύτερα με τη συνείδηση σου, χρεώνεις και σε μας αντίστοιχη συμπεριφορά.

Έχουμε πεί και το ξαναλέμε πως όποιος θέλει και το επιθυμεί, να ανοίξουμε τώρα τραπεζικούς λογαριασμούς και καταθέσεις (όσοι έχουν) και από τις δύο πλευρές για να λυθούν οι απορίες. Και να είσαι σίγουρος ότι εμείς δεν το λέμε για να το λέμε. Το εννοούμε.

3) Σε ότι αφορά την ειρωνία και τον καθωσπρεπισμό, που λές ότι έχουμε, νομίζουμε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα να εκφραζόμαστε όπως επιθυμούμε. Τουλάχιστον, οφείλεις να μας αναγνωρίσεις, ότι εμείς κρατάμε ένα επίπεδο στον ιντερνετικό διάλογο και δεν καταφεύγουμε στην εύκολη λύση των βωμολοχιών, που κάνουν κάποιοι άλλοι, όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα τους.

4) Τα περί καρκίνου, που λές τα δικαιολογούμε γιατί είναι αποτέλεσμα της πλύσης εγκεφάλου, που έχεις υποστεί τόσο εσύ, όσο και κάποιοι άλλοι στην περιοχή, καθώς μέχρι τώρα δεν ΈΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΊ κανένα τέτοιο κρούσμα, που να ενοχοποιεί τη μεταλλευτική δραστηριότητα.

5) Μας εγκαλείς για "κρατική προδοσία", μάλλον θα εννούσες την "εθνική", αλλά επειδή μάλλον στο νοηματικό σου κατάλογο αυτή η λέξη είναι βρισιά, για αυτό και δεν τη χρησιμοποιείς. Τέλος πάντων ότι και να εννοείς, νομίζουμε ότι η ιστορία θα αποδώσει τα του καίσαρος τω καίσαρι. Ηδή όμως η πρώτη εικόνα που έχετε δώσει με τα τάγματα υποκόσμου, είτε τα ξένα, που καλείται ή τα ντόπια μας δίνουν μια πρόγευση για το ποιούς θα τα καταγράψει η ιστορία, ως "προδότες... του κράτους"

6) Το τι είναι καλό ή κακό για τους συγχωριανούς μας, δε θα το ορίσεις ούτε εσύ, ούτε εμείς, ούτε κανείς. Η κοινωνία δείχνει από μόνη της τι θέλει. Και η κοινωνία μας στην πλειοψηφία της θέλει προκοπή και δημιουργία. Το έχει αποδείξει με την αποχή της από τις κινητοποιήσεις σας.

Τέλος, θα ήταν καλό να βάλεις λίγο φρενο στην υποκρισία σου, καθώς η καραμέλα "εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές" έλιωσε στον πετροβολισμό των μεταλλωρύχων, τον άδικο ξυλοδαρμό του 29χρονου από τη Μ. Παναγία και τον τραυματισμό πάνω από 10 αστυνομικών από τα πολεμοφόδια που εκτοξεύσατε εναντίον τους, από τις 30 Μαρτίου εως και τις 9 Σεπτεμβρίου, τους οποίους κανείς από εσάς ΠΟΤΕ δεν μνημονεύει.