Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

"ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ"

Μίλησε για θανάτους παιδιών... και τον χειροκρότησαν!
Ο ιδρυτής του «παρατηρητηρίου γερμανικών συμφερόντων» διατύπωσε αυτή τη φράση – σοκ, απευθυνόμενος σε ομοτράπεζους και ομοϊδεάτες του της διανομαρχιακής επιτροπής Έβρου - Ροδόπης κατά των μεταλλείων, στο περιθώριο της «επιθεώρησης» που έκανε την προπερασμένη Κυριακή στην περιοχή.

Τη φράση αυτή και πολλές άλλες, «οικολογικών» αντιλήψεων και προθέσεων, μπορεί να τις δει και να τις ακούσει κάποιος σε σχετικό βίντεο διάρκειας 11 λεπτών, που έχει ανεβεί ήδη στον ιστότοπο omnia tv.

Μπαίνουμε στη διαδικασία να αναπαράξουμε τόσο το βίντεο, όσο και να αναλύσουμε διεξοδικά τα όσα ακούστηκαν, για να απευθύνουμε ύστατη έκκληση στην πολιτεία και την κοινωνία, τόσο της Χαλκιδικής, όσο και άλλων περιοχών, να βάλουν φραγμό στις εγκληματικές προθέσεις αυτού του «οικολογικού» προτύπου. 


Σύμφωνα, με τα όσα ακούγονται κατά τη διάρκεια αυτού του βίντεο, καταλαβαίνει και ο ποιο αδαής, ότι ο ιδρυτής του παρατηρητηρίου, κάνει χρήση της «οικολογικής» του ιδιότητας για να προσηλυτίσει κόσμο στην βία, για να φανατίσει, για να δημιουργήσει νέα «τάγματα υποκόσμου», εναντίον του ίδιου του κράτους και όποιων τολμήσουν να σταθούν εμπόδιο στα αντιαναπτυξιακά σχέδια του.

Πριν δείτε το επίμαχο βίντεο, πάρτε μια πρόγευση, των όσων εξωφρενικών επικαλείται ο αυτόκλητος «προστάτης των πάντων», τον οποίο οι «πραιτωριανοί» του χειροκροτούν στο τέλος!!! 

Αν αληθεύει μάλιστα η πληροφορία, ότι ανάμεσα στους αυθόρμητους χειροκροτητές του, βρίσκονταν και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Θράκης, αυτό μας βάζει σε ακόμη πιο στενάχωρες σκέψεις για το σκοταδισμό, που εμφανίζεται σαν «επανάσταση κατά του κακού» και σ ‘αυτήν την περιοχή. 

Στο 3:30 του βίντεο λέει λοιπόν: «…Εμείς επάνω στη Χαλκιδική δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα. Εμείς επάνω στη Χαλκιδική δε λογαριάζουμε, ούτε αν σπάσουν κεφάλια (!!!), ούτε αν μπούμε στη φυλακή (!!!), ούτε αν σκοτωθούν παιδιά (!!!!!!!), γιατί όλα αυτά μπαίνουν στην ιστορία. Δεν το λέω για να σας τρομάξω. Τα λέω αυτά για να σας πω, ότι αυτός ο αγώνας είναι ένας αγώνας ζωής για τον τόπο μας.Αν δεν το πάρουμε έτσι, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα...»

 Όπως αντιλαμβάνεστε, όλα αυτά που γίνονται τους τελευταίους 6 μήνες σε Σκουριές, Μ.Παναγία και Ιερισσό, έχουν πάρει το πράσινο φώς από αυτό το «υπέροχο» μυαλό, το οποίο διψάει... στην κυριολεξία για αίμα, ακόμη και αθώων παιδιών!!! 

Το ίδιο θέλει να πετύχει και στον Έβρο και οπουδήποτε.  Αν δεν συμβούν όλα αυτά, κατά τον ίδιο, «δε θα έχει επιτυχία» αυτός ο «οικολογικός» αγώνας. Το να χάσουν τη ζωή τους παιδιά,  για εκείνον δεν είναι τίποτα, παρά ένα κομμάτι της ιστορίας... Φρίκη!!!

Θα ρωτήσουμε κάτι πολύ απλό. Συμφωνούν γονείς, εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί, βουλευτές, πολιτευτές, δικαστές, που συντάσσονται ιδεολογικά - οικολογικά μαζί του, με αυτή τη διάσταση και τη μορφή, που ετοιμάζεται να δώσει ο ιδρυτής του «παρατηρητηρίου...» και τα υποκόσμια τάγματα, που καθοδηγεί, στον... αγώνα για μια «αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής», όπως λένε; 

Είναι έτοιμοι ψυχολογικά να δουν παιδιά, τα δικά τους παιδιά, τα δικά μας παιδιά, να πέφτουν θύματα στο βωμό της τυφλής βίας, που επιθυμεί να επιβάλει;

 Αν όχι, ας πάρουν δημοσίως θέση καταδίκης για τις κουβέντες του. Αν ναι, τότε ας το πάρουν απόφαση από τώρα, πως είναι εξίσου συνένοχοι σε ότι δυσάρεστο συμβεί, από 'δώ και πέρα.

Το παραλήρημα του δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζει. Στο 4:16 για να δώσει στο ακροατήριο του μια τάξη μεγέθους «αγώνα», σε σχέση με τα όσα υποκίνησε στη Χαλκιδική  και εξελίσσονται από τις 20 Μαρτίου μέχρι και σήμερα, είπε: «…Είχαμε φτιάξει ένα φυλάκιο στις Σκουριές για να κρατούμε βάρδιες. Υποτίθεται ότι η αστυνομία θα μας προφύλασε...»
 
Αν τον ερμηνεύουμε σωστά, φαίνεται ότι η κλιμάκωση κρουσμάτων βίας, που έχουμε στη Χαλκιδική, από οργανωμένους ταραξίες του υποκόσμου, οφείλεται στο γεγονός, ότι η Ελληνική Αστυνομία, κατά την άποψη του ιδρυτή του «παρατηρητηρίου...», δεν παρείχε τη σωστή προφύλαξη στην καλύβα, που παράνομα και χωρίς καμία άδεια, είχε στήσει ο ίδιος και η παρέα του. 

Έπρεπε και να του φυλούν την καλύβα και να του επιτρέπουν να κόβει το μεροκάματο εργαζομένων, επειδή έτσι νομίζει, έτσι του αρέσει. Δικά του είναι τα βουνά, τα λαγκάδια, οι θάλασσες, τα πάντα...

Γι ‘ αυτό προφανώς προσκάλεσε τους εξτρεμιστές με ντοκτορά στις μολότοφ, για να προσφέρουν ένα μίνιμουμ προστασίας στην «ατομική ιδιοκτησία» , του... οπλαρχηγού μας, ο οποίος βασιζόμενος στην ανοχή της κοινωνίας μας και των τοπικών άρχων, έμαθε να κάνει ότι γουστάρει.

Σ’αλλο σημείο του διαγγέλματος του, για να ντοπάρει ψυχολογικά τους «πραιτωριανούς» του, αναφερόμενος πάντα στην «πρώτη» μάχη, που δόθηκε στις Σκουριές, ανάμεσα στους παράνομους καταληψίες και τους εργαζομένους, είπε επίσης: «Είμασταν 30 με 400 και τα βγάλαμε πέρα...»

Εδώ θα τον δείτε να καμαρώνει για τις πέτρες και τα κοντάρια, που εκσφενδόνισαν τα μέλη της παρέας του, προς τους μεταλλωρύχους. Εκείνη τη μέρα όμως είχε άλλο ύφος, θλιμμένο και πικραμένο, όταν έβγαινε σε ΜΜΕ και μιλούσε για εκείνα τα γεγονότα. 
 
Αναφέρθηκε σε «τραυματίες κατοίκους, που είναι στα νοσοκομεία, που τους σάπισαν στο ξύλο οι τραμπούκοι της εταιρείας, που κατέλυσαν το κράτος», χωρίς βέβαια να πει τότε, ούτε μια συγνώμη για τα κεφάλια εργαζομένων - κατοίκων, που άνοιξαν οι πέτρες και τα καδρόνια των...συμπαραστατών του.(Δείτε εδώ)

Αλλά είπαμε. Δεν  τον νοιάζει τον κύριο, αν θα σπάσουν κεφάλια. Εδώ δεν το νοιάζει, αν θα σκοτωθούν παιδιά...

Και συνεχίζει το μανιφέστο του «πράσινου» επαναστάτη... 

Στο 6:16 χαρακτηρίζει την πολιτεία, «αδίστακτη διοίκηση, η οποία είναι με το μέρος των επενδυτών» και λίγα δευτερόλεπτα μετά, δίνει τη δική του ερμηνεία..., για την κατάληξη 470 εργαζομένων στην ανεργία το 2003 και αφήνει υποσχέσεις για ανάλογες καταστάσεις και στο άμεσο μέλλον... «Τους φάγαμε το κεφάλι με την TVX, θα τους φάμε το κεφάλι και με την Eldorado...»

Αυτό το σημείο νομίζουμε, ότι είναι το κλειδί της αποκρυπτογράφησης του ρόλου, που παίζει αυτός ο «παίκτης» στην κοινωνία και την οικονομία των τόπων, όπου εμπλέκεται με «οικολογικές» πάντα προθέσεις.

Είμαστε στην κατάσταση που βρισκόμαστε με την ανεργία να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ, μετά το άλλο, να σφαγιάζονται μισθοί και συντάξεις, επειδή δεν έχουμε τίποτα το παραγωγικό να αντιτάξουμε και έχουμε και τον «κεφαλοκυνηγό» των επενδύσεων. Τον κύριο που θα αποφασίζει ποια επένδυση είναι καλή και συμβατή με τις ιδέες και τις απόψεις του και ποια όχι. Και όλα αυτά μέσα από τη βιτρίνα του «παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων», το οποίο το χρησιμοποιεί για να ξεπλένει τη βία, που υποθάλπει και υποκινεί... Πάει πολύ. Δε νομίζετε;

Για τον ίδιο βέβαια όλα καλά και ωραία. Αποκορύφωμα της «φιλειρηνικής» φύσης και της μετριοπαθούς στάσης του ανδρός η ατάκα που ακολουθεί: «Όταν στην Ιερισσό μαζευόμαστε, μαζευόμαστε 3500 άνθρωποι με το όπλο μπροστά (!!!) και το εννοώ...».
 
Ένα λεπτό πιο πρίν στο 5:19, μπορείτε να τον «συμπονέσετε», όταν αναφέρεται στο κακό, που έκαναν στον τουρισμό της Ιερισσού..., «οι Ματατζήδες, που για λόγους εκδίκησης για το φιάσκο των Σκουριών στις 5/8, γέμισαν το χωριό με δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και χειροβομβίδες...»
  
Μιλάει για τουρισμό, ο «οπλαρχηγός», που καμαρώνει..., όταν στις πορείες μπροστά τοποθετούνται τα όπλα!!!

Δεν τελείωσε εδώ. Έχει και άλλο. Είχε «οίστρο» ο «πράσινος» επαναστάτης.

Στο 9:19 φανερώνει στο ακροατήριο του, τη δομή της στρατηγικής του, για την ματαίωση των επενδύσεων στην Ελλάδα. Καθοριστικό ρόλο, όπως θα δείτε και θα ακούσετε, παίζει η παρουσία των ΜΑΤ στις κινητοποιήσεις, που διοργανώνουν οι «αγανακτισμένοι» επαγγελματίες του περιβάλλοντος.  

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «...Ο ουσιαστικός αγώνας συσπειρώνει τον κόσμο. Όταν ο κόσμος δει, ότι γίνεται αγώνας από 2, από 3 από 5, από 10 άτομα, τότε ο κόσμος θα ξεσηκωθεί. Όταν ξεκινήσει να δουλεύει το γεωτρύπανο, πρέπει να είμαστε εκεί και όταν θα είμαστε εκεί το γεωτρύπανο δε θα δουλέψει. Θα αναγκαστούν να φωνάξουν τα ΜΑΤ. Και από τη στιγμή, που θα έρθουν τα ΜΑΤ, το παιχνίδι το έχουν χάσει. Πρέπει δηλαδή να προκαλέσουμε τα ΜΑΤ να’ ρθουν εκεί πάνω. Εκεί ξεκινάει η ανάστροφη πορεία γι’ αυτούς τους επενδυτές...»

Ενδεχομένως κάποιοι να έχετε παραμείνει ακόμα με το στόμα ανοιχτό. 

Κι όμως είναι ο ίδιος  κύριος που σε δηλώσεις του, πριν τους τελευταίους εμπρησμούς που σημειώθηκαν στις Σκουριές στις 9/9, προεξοφλούσε την «αποτυχία» της συγκεκριμένης κινητοποίησης, «λόγω της παρουσίας ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, που ξέμειναν από τη ΔΕΘ», όπως έλεγε... (Δείτε εδώ)

 «Ξέχασε» βέβαια να πει ότι εκείνη η πολυάριθμη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, οφειλόταν στον ίδιο, εξαιτίας της απειλητικής… καταγγελίας, που έστειλε μεταξύ άλλων και στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής, λίγες μέρες νωρίτερα (Δείτε εδώ). Όπως επίσης, στην καμπάνια διασποράς τρόμου και φόβου, που έκαναν κατά παραγγελία… οι συνάδελφοι του επαγγελματίες «οικολόγοι» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο κύριος, που με ανοιχτή του επιστολή την επόμενη ημέρα, αναρωτιόνταν από που θα βρεθούν χρήματα για να πληρωθούν οι υπερωρίες τόσων αστυνομικών, είναι ο ίδιος που θέλει τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μέσα στο κάδρο των κινητοποιήσεων του. (Δείτε εδώ)

Για να αξιοποιεί επικοινωνιακά, εκ των υστέρων, μέσα από τις ΜΚΟ και τις συλλογικότητες, που ελέγχει και τα ΜΜΕ, που συνεργάζεται, τις εικόνες που παράγονται από την εκάστοτε αναμέτρηση των δήθεν αντιδρώντων «κατοίκων» με την αστυνομία. 

Με λίγα λόγια, «παλιά μου τέχνη κόσκινο» με νέα υλικά και εξελιγμένες μεθόδους... Τα ίδια έκανε και στην Ολυμπιάδα, πριν από 16 χρόνια. Τρέλανε τον κόσμο του χωριού με πλύση εγκεφάλου για καρκίνο και θάνατο. Τους οδήγησε στο σημείο να κάνουν δολιοφθορές. Να κάψουν και τα γεωτρύπανα της τότε εταιρείας,(το οποίο με υπερηφάνεια αναφέρει στο βίντεο, όπως θα δείτε στο 8:52 ) και να «παίζουν» κλεφτοπόλεμο, καθημερινά, με τις αστυνομικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα γνωστό. Οι κάτοικοι ακόμη και σήμερα αναθεματίζουν την ώρα και τη στιγμή, που πίστεψαν στις ανοησίες του.

 Έτσι και τώρα. Υποκινεί την ένταση, την πόλωση, το φόβο. Προκαλεί τον κακό χαμό και τα εμφυλιοπολεμικά σκηνικά μέσα στις κοινωνίες. Στήνει βιομηχανίες αγωγών με δικαστήρια. Αν του βγουν έχει καλώς. Αν δεν του βγουν, περνάει στο εναλλακτικό σενάριο. Τρομοκρατεί με τους... συμπαραστάτες του τον κόσμο και τη δημόσια διοίκηση. Άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας, ιδεολογικής τρομοκρατίας, βανδαλισμοί, καταστροφές περιουσιών. Στόχος να κουραστούν οι πάντες και να ζητήσουν ανακωχή και «επανεκκίνηση» της επένδυσης. Το κυριότερο να βαρεθεί  ο εκάστοτε επενδυτής και να φύγει. 

 Αυτό είναι  κατά τη γνώμη μας, το αληθινό πρόσωπο και οι πραγματικές προθέσεις του ιδρυτή του «παρατηρητηρίου...» και των προθύμων συνεργατών του. Το τι κρύβεται από πίσω τους, ας το ερευνήσουν επιτέλους οι αρχές και ας το αποκαλύψουν, πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές κάθε ηλικίας.

Δείτε εδώ το βίντεο και βγάλτε και τα δικά σας συμπεράσματα.



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει ακόμη υποψία κράτους, αυτό το τομάρι πρέπει να συλληφθεί. Να μην περάσει όμως από δίκες ούτε να πάει φυλακι.

ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 9:58π.μ. να συλληφθεί και να απελαθεί από τη χώρα το αρχιλαμόγιο. Αυτό έλειπε να τον πληρώνουμε για να κάνει διακοπές στη φυλακή ο υπ. 1 δημόσιος κίνδυνος για τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΑΣ ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΡΕ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο τόλης. Αρχές και κοινωνία είμαστε οικος ανοχής. Εδώ που φτάσαμε να προσέξουμε μόνο να μη σβήσει το φαναράκι του. Να ξέρει που να χτυπήσει και ποιων παιδιών να πάρει τη ζωή ο νέος Ηρώδης. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο άνθρωπος είναι σκέτος τυχωδιωκτης. Δε σεβεται τιποτα.δεν έχει ούτε ιερό ουτε όσιο.
Και καλά αυτός. Ένας απο όλους αυτούς που τον άκουσαν να λεει αυτες τις αηδίες, δε βρέθηκε να του πεί μια λέξη, μια κουβέντα;
Κανένας απο αυτούς δεν είχε παιδιά; θα θυσιάσει κάποιος απο αυτούς τα παιδιά του, για να κάνει το χατήρι στον Τόλη;
Είμαι ειλικρινά πολύ εξοργισμένος. Εχω παιδί και μετανιώνω που το έφερα σε ένα κόσμο γεμάτο παρανοικούς.

Ανώνυμος είπε...

εσείς ρε ανόητοι πως θυσιάζετε τα δικά μου και όλου του κόσμου τα παιδιά στον βωμό του χρυσού των καναδων και του Μπόμπολα χωρίς να μας ρωτήσετε για 500 εργάτες που θα δουλέψουν σαν δούλοι στον μπομπολα???

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @5:57

Αυτό είναι το επιχείρημα, που σκεφτήκατε να αντιτάξετε στα όσα άτοπα και φρικιαστικά είπε ο αρχηγός σας στη Θράκη; Ειλικρινά είστε για λύπηση.

Η γνωστή σας τακτική της σύγκρισης ανόμοιων πραγμάτων δείχνει σε πόσο δεινή θέση από έλλειψη πειστικών επιχειρημάτων έχετε βρεθεί.

Ανώνυμος είπε...

κατ αρχάς δεν είναι αρχηγός μας(εκτος και αν μας τον όρισες εσύ) και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν αρχηγιλικια σε μας. ο αγώνας μας είναι συλλογικός.
οι τακτικές μας είναι ξεκάθαρες πάντα και χωρίς διαστρεβλώσεις.
η θέση μας είναι μια και μοναδική...
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ..!!!
όσο για την λύπηση .. ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό σας γιατί έχετε πάρει τον χρησμό του δωσίλογου.. ότι πιο ελεεινό υπάρχει για τον ελληνα... οπότε λυπάμαι εγώ για την κατάντια σας...!!!
καλό σας βράδυ...!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Καλό ξημέρωμα @ 9:54 και όνειρα γλυκά.

Τα χαιρετίσματα μας σε όλους του προέδρους-αρχηγούς του συναφιού σας, οι οποίοι όλοι ανεξαιρέτως κινούνται ιδεολογικά μεταξύ του επιχειρήματος του "θανάτου από τον καρκίνο" και της απειλής "ότι θα χυθεί αίμα η αδιαφορούμε αν θα χαθούν παιδιά. Να τους χαίρεστε και τα καμένα σας μυαλά επίσης.

Ανώνυμος είπε...

το δήλωσα επανειλημμένως ότι δεν μ αρέσει να επαναλαμβάνομαι...σε μας δεν υπάρχουν αρχηγοί και πρόεδροι γιατί δεν υπάρχουν σωματεία....
υπάρχει ένα αυθόρμητο δυναμικό κίνημα από χιλιάδες κόσμο και οι αποφάσεις μας είναι συλλογικές....
όταν δεν κατανοείς αυτά που λέω με κουράζεις...!!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Δυναμικό κίνημα από χιλιάδες κόσμο;;; Caesar ούτε στα μαθηματικά είσαι καλός. Εκτός αν εννοείς μόνο τους κατοίκους της Ιερισσού. Όλα τα υπόλοιπα χωριά δεν συμμετέχουν στο συλλογικό κίνημα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ..!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ???
ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ????
ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ.... ΤΡΕΦΕΙΣ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ..!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

saladman caesar αυτά λέτε μεταξύ σας για να ψήνεστε; Ο κόσμος θέλει δουλειά και μεροκάματο. Κουράστηκε ακόμη και μεσα στην Ιερισσό με την κλάψα σας. Τα χωριά μας σας έχουν τελειώσει. Το ξέρετε άλλωστε. Εσείς τρέφετε φρούδες ελπίδες όχι εμείς

Marcus Antonius

Ανώνυμος είπε...

μάλλον από ιστορία δεν γνωρίζεις τίποτα...
το ψευδώνυμο σου ταιριάζει απόλυτα...ο Μαρκος Αντώνιος ήταν αυτός που έδωσε διαταγή όσοι ήταν εναντίον του καθεστώτος να συλλαμβάνονται και να εκτελούνται..(εσείς βάλατε τα ΜΑΤ να συλλαμβάνουν εμάς κι εσείς τρομοκρατείτε τον κόσμο της περιοχής). πρόσεξε όμως, γιατί στο τέλος αυτός αυτοκτόνησε από την ήττα που είχε υποστεί στο Ακτιο...
την ίδια ήττα θα υποστείτε κι εσείς με την εξόρυξη...!!!

caesar