Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ" Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΤΩΝ

Φώτο από τη σημερινή δυναμική κινητοποίηση
των κατοίκων των Μαδεμοχωρίων
Τη σκυτάλη στο όργιο παραπληροφόρησης και προπαγάνδας από το Θεσσαλονικιώτικο blog "alterthess", πήρε το blog των "Ενεργών Παπαγάλων της Αρναίας". 

Σε επικαιροποιημένη ανάρτηση του ... επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του alterthess, δίνοντας μια επιπλέον διάσταση... 

Υποστηρίζει ότι τα τηλέφωνα της εταιρείας "Ελ.Χρυσός" πήραν φωτιά χθες, καθώς καλούσαν στα σπίτια όσων έχουν καταθέσει αίτηση στην εταιρεία, να δώσουν το παρόν στη σημερινή κινητοποίηση.

Παρακαλούμε τον "ενεργό ωτακουστή της Αρναίας" να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα εκείνου ή εκείνης, που καλούσε εξ ονόματος της διοίκησης της εταιρείας στα σπίτια Μαδεμοχωριτών.

Επίσης το παρακαλούμε θερμά να ζητήσει και να δημοσιεύσει επίσης από την κ. Ιγγλέζη και από τον κ. Τρεμόπουλο ένα σημείωμα από αυτά που λένε από το πρωί σε πηγαδάκια και σε δημοσιογράφους, ότι έστειλε η εταιρεία προς τους ήδη εργαζόμενους καλώντας τους να παρευρεθούν στην κινητοποίηση, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα απολυθούν. 

 Είναι πολύ απλά και πολύ εύκολα αυτά που ζητούμε να φέρει εις πέρας. Αν δεν το κάνει για πολλοστή φορά να ξέρει πως συλλαμβάνεται ψευδόμενος και εκτεθειμένος στα μάτια του συνόλου κοινωνίας των Μαδεμοχωρίων.

Αυτές οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και χρήζουν αποδείξεων για να δούμε αν ευσταθούν. Εδώ και τώρα. 

Καλές οι παπαγαλίες αλλά οι αποδείξεις ακόμη καλύτερες... 

Σε ότι αφορά το κλιμάκιο των αντιδρώντων και των ξενόφερτων φίλων τους, να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκεται μια μόλις ανάσα από τον εργοαταξιακό χώρο των Σκουριών. Μαζί τους έχουν κάμερες και διαχειριστές αντιμεταλλευτικών blog, με τις οποίες βιντεοσκοπούν τις εγκαταστάσεις και τις αστυνομικές δυνάμεις. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους...

Δείτε εδώ πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη σημερινή ειρηνική κινητοποίηση και πορεία των κατοίκων των Μαδεμοχωρίων προς τις Σκουριέ.

  

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Alterthess και καμαρωτές παπα....ς. Τολμάει και μιλάει το συριζομπλογκ που κάθε τους κίνηση είναι πληρωμένη από το αίμα των ελλήνων φορολογουμένων; Οι ξεφτίλες δεν έχουν τσίπα επάνω τους.