Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

NA ΠΟΙΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ (Βίντεο ντοκουμέντο)


Το βίντεο που φέρνουμε στη δημοσιότητα δείχνει ξεκάθαρα ποιοι ήταν αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν και χθες στις Σκουριές. 

Είναι διάρκειας 2:17''. 

Με μια προσεκτική ματιά θα δείτε πολύ γνωστές στην τοπική κοινωνία μας φιγούρες, οι οποίες μεταξύ άλλων "σκίζουν τα ρούχα τους", ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν "απροκάλυπτα" από τις δυνάμεις της αστυνομίας.


 Δώστε προσοχή στο 1:10''. Εκεί θα βρείτε την "πέτρα του σκανδάλου"... και τις υπόλοιπες που ακολούθησαν...

Δείτε εδώ το βίντεο

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η καμερα που βρισκεται πισω απο τα ματ και κανει ζοομ στα προσωπα μας δειχνει και ποιος ειναι πισω απο το μπολκ
ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος και καταλαβαινει καλα τι γινεται στις σκουριες
εχω και μια απορια η καμερα μονο αυτα αυτα τα λιγα λεπτα τραβηξε?Αν ναι πως και ηξερε ποτε θα ξεκινησει η επιθεση?Αν οχι γιατι δεν δειχνετε ολα οσα τραβηξε ο καμεραμαν υπαλληλος της εταιρειας?

Ανώνυμος είπε...

επειδή ως συνήθως είσαι μεγάλος ψεύτης και κόπανος αρθρογράφε μήπως θα έπρεπε να δείξεις νωρίτερα πόσες πέτρες πέσανε??? αυτό που δείχνεις είναι το κερασάκι στην τούρτα. όλο το σκηνικό ήταν σχεδιασμένο από την αστυνομία για να κάνει πάση θυσία συλλήψεις. πριν από τον χρόνο στο 1.10 που προσδιορίζεις παρακολούθησε την νεκρική σιγή που υπάρχει η ησυχία πριν την
< καταιγίδα > τι κατάφερε τελικά όμως η αστυνομία μ αυτό που έκανε?? κατάφερε να μας συσπειρώσει ακόμη περισσότερο.
πάρτε το χαμπάρι το έργο θα γίνει μόνο αν πέσουμε όλοι εμείς νεκροί. τέλος.!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

Φίλε caesar επιτέλους εμφανίστηκες. Τι έγινε δεν έβγαινε η μάσκα από το πρόσωπο σου; Απροκάλυπτη η επίθεση όπως λέει και η Ιγγλέζη, ε; Τελικά αυτά τα δακρυγόνα σας κάνουν κεφάλι έτσι;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @11:39 π.μ.

Ειλικρινά έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Αυτό το blog και οι άνθρωποι που το στηρίζουν δε φορούν ούτε κουκούλες, ούτε μάσκες,δεν πετούν βόμβες μολότοφ μέσα στο δάσος, δεν κόβουν δέντρα για να τα κάνουν παράνομες καλύβες στο δάσος και οδοφράγματα στο δρόμο, δεν καίνε δέντρα, δεν απειλούν, δεν τρομοκρατούν, δεν χτυπούν κόσμο, δε στήνουν ενέδρες σε εργαζόμενους.

Ολα αυτά γίνονται από άτομα της δικής σου νοοτροπίας και αντίληψης.

Αυτό το βίντεο που δείξαμε ξέρουμε ότι σας πόνεσε. Λυπούμαστε αλλά δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε άλλο παραμύθι από τη μεριά σας. Τα ψέματα σας έχουν πολύ κοντά ποδάρια.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ μου φίλε 23 Οκτωβρίου 2012 5:00 μ.μ. βλέπω ότι σου έλειψα... και σ ευχαριστώ γι αυτό που το ομολογεις... βλέπεις υπάρχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις ..δεν πέφτω με τα μούτρα στην καταστροφή του τόπου μου όπως εσύ και οι όμοιοι σου.... βρισκόμουν εκεί στον τόπο που εγκληματήσατε εσείς με την καταστροφή και αγωνιζόμουν για την διάσωση του αλλά ΧΩΡΙΣ μάσκα... Η ιδεολογία και το καθαρό μέτωπο μου δεν μου επιτρέπει να λειτουργώ με μάσκες αντίθετα με εσάς που λειτουργείτε υπογείως και φυσικά με μπροστάρη τον αρπαχτρα. έχετε καλό δάσκαλο (τον αρπαχτρα) για το πως να υπονομεύετε την όλη κατάσταση εδώ στην περιοχή... τόσα σκάνδαλα έχει στην πλάτη του και θα έρθει και η ώρα του... ελπίζω για σας μόνο να μην είναι και είστε στην λίστα της λαγκαρντ...

caesar

Ανώνυμος είπε...

για τον 23 Οκτωβρίου 2012 5:53 μ.μ.

κατ αρχάς όσες μολότοφ και αν πέταξαν ήταν για λόγους άμυνας και το ξέρεις πολύ καλά αυτό... από κει και μετά όταν λες ότι δεν φοράτε κουκούλες ναι θα συμφωνήσω σ αυτό μαζί σου διότι εσείς δεν κάνετε αγώνα απέναντι στα ΜΑΤ και την ασφάλεια αλλά απέναντι στα αδέρφια σας στους συντοπίτες σας στα παιδιά σας και στις γυναίκες σας που δεν θα έχουμε όλοι μαζί κανένα μέλλον σ αυτόν τον τόπο εάν γίνει η εξόρυξη. άλλωστε εσείς προσωπικά δεν αγωνίζεστε βάζετε τα ΜΑΤ να αγωνίζονται για σας.. αλήθεια, τι αξίας ήταν τα τιμολόγια της βενζίνης που πλήρωσε η εταιρεία για να έρθουν άλλη μια φορά τόσες διμοιρίες ΜΑΤ να μας αντιμετωπίσουν??? πόσες υπερωρίες πλήρωσε ο μπομπολας για τους μπάτσους που αρνούνταν να έρθουν εδώ γιατί η ψωροκώσταινα τους είχε απλήρωτους??? οσο για το δεν χτυπάτε και δεν τρομοκρατείτε τον κόσμο τι να σου πω τώρα ότι έχεις αλτσχαιμερ η ότι έχεις επιλεκτική μνήμη...!!! βάλε λίγο < λάδι η γράσο > σ αυτό το μυαλουδακι σου να δουλέψει επί τέλους....!!! πίστεψε με αν το κάνεις αυτό ΘΑ ΕΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ψυχικά...!!! έτσι για να βάλω κι εγώ το χεράκι μου να θυμηθείς σου λέω μόνο δυο περιστατικά..το πρώτο στο νεοχωρι που δείρατε τους νεαρούς και το δεύτερο χαρακτηριστικό 400 εργαζόμενοι < μισθοφόροι > εναντίον 30 ακτιβιστών...!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

άσχετο... πολύ σπαστική αυτή η απόδειξη ότι δεν είμαι ρομπότ....

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

CAESAR συνεχίζεις να ' σαι αναξιόπιστος. 6 μήνες σας πήρε να παραδεχθείτε ότι εσείς πετάτε τις μολότοφ μέσα στο δάσος, μέχρι τώρα διατυμπανίζατε ότι την έβαζαν προβοκάτορες.

Μετά από κάθε διαψευση των ισχυρισμών σας, ακολουθούν οι δικαιολογίες. Μας λές τώρα ότι οι μολότοφ που δείχνουν οι φωτογραφίες να πετάτε μέσα στο δάσος είναι αμυντικού τύπου. Άνθρωπέ μου δεν είσαι σοβαρός. Είσαι πνευματικά διαταραγμένος και είναι φορά που ασχολούμαστε με σχόλιο σου.

Ανώνυμος είπε...

caesar,
ουτε caesar εισαι ουτε νορμαλ εισαι , σκουζεις σαν το σκυλι που της εφαγε...βρισε μας ρε παιδι μου ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ τα επιχειρηματα σου γιατι προκαλεις το πολυ...ΓΕΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

βρε οι δημοκρατες δεν αφηνουν τα σχολια ελευθερα και λογοκρινουν και δεν γραφουν και το ονομα τους οι "επωνυμοι"
αλλα οτι και να κανετε οπως και στην Κερατεα οι πραγματικοι κατοικοι θα καταφερουν να σταματησουν το εγκλημα η εταιρεια και να σταματησει τωρα κερδισμενοι θα ειναι εσεις ειστε τα σκυλακια που εχουν για περιφρουρηση και σας δινουν κανενα ξεροκοματιο

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ότι πεις ανώνυμε "επώνυμε"...

Ανώνυμος είπε...

απαντηση στον 24 Οκτωβρίου 2012 3:38 μ.μ.

τα επιχειρήματα μου είναι ακλόνητα και μη αμφισβητήσιμα... τα δικά σας είναι αποκλειστικά και μόνο ειρωνείες και απειλές. δώσε μου ένα επιχείρημα να για να γίνει η εξόρυξη πέρα από το θέμα της ανεργίας που είναι σεβαστό και άσε κατά μέρος τις βρισιές..!!!

caesar