Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΑΚΤΩΡ" ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Ένα ακόμη μνημείο "οικολογικής λεβεντιάς"!
Η νέα εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Ιερισσό, κοντά στο ταχυδρομείο του χωριού.

 Ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν τα πλαϊνά παράθυρα του σταθμευμένου οχήματος και πέταξαν μέσα σ’ αυτό εύφλεκτο υλικό (πιθανώς βόμβα μολότοφ). 

Από την πυρκαγιά που ξέσπασε καταστράφηκε ολοσχερώς η καμπίνα του αυτοκινήτου. Το όχημα ανήκει στην κατασκευαστική εταιρεία του «Άκτωρα».

Είναι η τέταρτη φορά μέσα σε 4 μήνες, όπου όχημα το οποίο έχει σχέση με τα μεταλλεία μπαίνει στο στόχαστρο αγνώστων δραστών. 

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε σε πούλμαν μεταφοράς προσωπικού στις 5 Αυγούστου στο Γομάτι, μετά την... οικολογική κινητοποίηση των «προστατών» του περιβάλλοντος στις Σκουριές. Εκείνη την ημέρα βάνδαλοι έκαψαν με βόμβες μολότοφ, ολοσχερώς το λεωφορείο. (Δείτε εδώ)

Η δεύτερη επίθεση καταγράφηκε στις 14 Σεπτεμβρίου στη Μ. Παναγία. Τότε άγνωστοι έσπασαν με πέτρες παρμπρίζ και παράθυρα σε 2 σταθμευμένα βαν μεταφοράς προσωπικού. (Δείτε εδώ)

Η τρίτη επίθεση έγινε  στις 12 Οκτωβρίου στην Ιερισσό πάλι σε βαν μεταφοράς προσωπικού. Ήταν αυτή που έθεσε σε κίνδυνο ζωές εργαζομένων, καθώς το όχημα βρισκόταν εν κινήσει και μέσα σ’ αυτό επέβαιναν 5 άτομα (4 εργαζόμενοι και ο οδηγός), όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες, ξύλα  και πυρσούς. (Δείτε εδώ)

Οι δράστες όλων των επιθέσεων παραμένουν ασύλληπτοι. 

Είναι πρόδηλο, κατά την προσφιλή έκφραση... παρατηρητών και υποκινητών αυτής της νοσηρής κατάστασης, ότι η «επένδυση» που έκαναν στην πρόκληση φανατισμού και τυφλής βίας αποδίδει «καρπούς»...

 Ευχή μας είναι, αποδέκτης αυτής της «οικολογικής λεβεντιάς», που από πουθενά δεν καταδικάζεται, να είναι ΜΌΝΟ λαμαρίνες και όχι ανθρώπινες ζωές.  

ΥΓ. Για να δούμε μέχρι πότε θα συνεχιστεί η ατέρμονη γαργάρα των ΜΜΕ. 

Ενδιαφέρον θα έχει επίσης να δούμε, ποιος δημοσιογράφος θα έχει το θάρρος και την τόλμη να θέσει αυτά τα γεγονότα στη σχολιαστική κρίση των αυτόκλητων και δήθεν ειρηνικών προστατών του περιβάλλοντος, όταν θα ξανακληθούν για να πουν τις καμαρωτές «οικολογικές» κορώνες τους.

 Και στατιστικά να το δει κανείς, είναι η 4η επίθεση. Παύει να είναι σύμπτωση....!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΝΑΓΑΗΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΤΩΡ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΥΤΗ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

21 Νοεμβρίου 2012 2:11 μ.μ.

Είναι όχημα με το οποίο πηγαίνουν στη δουλειά τους εργαζόμενοι που ζουν στην Ιερισσό.

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουν απεργία να τους πείτε τους εργαζόμενους για να δικαιωθούν τα αιτήματα τους.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

11 Δεκεμβρίου 2012 2:43 π.μ

Αν δε σου κάνει κόπο, πήγαινε να τους το πείς εσύ με όλα τ'αλλα τα σπουδαία, που φανταζόμαστε έσχεις να τους πείς...