Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ... ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..."???

Η... προφητική ανάρτηση του "παρατηρητηρίου..."
Νομίζαμε ότι όλα τα είχαμε δει από το "παρατηρητήριο..." και τους πρόθυμους ακολούθους του, αυτό όμως που έγινε πριν από λίγη ώρα, δεν το είχαμε ξαναζήσει. Να προεξοφλεί επεισόδια πριν αυτά συμβούν!!!!!

 Αυτή τη στιγμή, 25 περίπου άτομα ψήνουν κρέατα στο σημείο, που υπήρχε πριν από ενάμιση χρόνο το φυλάκιο του αγώνα τους, χωρίς να ενοχλούν και να ενοχλούνται από κανένα. 

Κάποιοι εξ αυτών με κάμερες στα χέρια περιπολούν περιμετρικά το εργοτάξιο, χωρίς επίσης να έχουν ενοχληθεί από κανένα. 


Μένει να δούμε τι εξέλιξη θα έχει και αυτή η νέα φιλοπεριβαλλοντική τους δραστηριότητα και αν επιβεβαιωθεί το... προφητικό "παρατηρητήριο..."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ..!!!

http://youtu.be/P3qtnoRX_XE

CAESAR

Ανώνυμος είπε...

CAESAR ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΝΑΛΙΕΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ FLASH SMELTING... ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΔΟΝΤΗΔΩΝ. ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Οχι τα χρυσά θα σας τα βάλουμε όταν θα κλείσουν τα καπάκια απο τον τάφο σας... μήπως και εκεί που θα πάτε εξαγοράσετε μια καλή θέση...
Όπως κάνετε και τώρα ,το χούι δεν θα κοπεί..

Δ.