Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΟΔΗΓΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΟΙ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ...

Φώτο από τα "φυσικά" εμπόδια, που έχουν τοποθετηθεί στο
οδόστρωμα από αντί - χρυσους...
, όπως οι ίδιοι επιδεικνύουν!!!
Μετ' εμποδίων... διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, που κινούνται στην Ε.Ο. Ουρανούπολης - Θεσσαλονίκης. 

Εκτός από το μπλόκο που έχουν στήσει οι αντί - χρυσοι στο Καρνάγιο της Ιερισσού από χθες, το οποίο έχει προκαλέσει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση σε κατοίκους της περιοχής και διερχόμενους οδηγούς, κορμοί κομμένων δέντρων (!!!) βρίσκονται πεσμένοι στο οδόστρωμα, προξενώντας κινδύνους και επιπλέον δυσκολίες σε όσους θέλουν να κινηθούν προς και από το Άγιο Όρος.

Πιο συγκεκριμένα χθες στις 8 το βράδυ οδηγός που κινούνταν από το Στρατώνι προς την Ιερισσό, λίγο πριν τα Γαβριάδια, βρέθηκε από το πουθενά αντιμέτωπος μ' ένα κορμό δέντρου, ο οποίος έκλεινε το δρόμο του, ενώ εκείνος βρισκόταν εν κινήσει!

Στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύγκρουση με τον κορμό του δέντρου έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, η συνεπιβάτιδα του.

Να σημειώσουμε εδώ, προς αποφυγή τυχόν παρερμηνειών, ότι τον κορμό δέντρου δεν τον έριξε ο άνεμος... Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν να έχει χρησιμοποιηθεί αλυσοπρίονο γι' αυτή την κοπή και πτώση.

 Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα, ότι για να ανοίξει ο δρόμος χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου οι άνδρες της χρησιμοποίησαν με τη σειρά τους 3 αλυσοπρίονα για να κόψουν σε μικρότερα τμήματα τον κορμό διαμέτρου 60 εκατοστών.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει κατατεθεί μήνυση από τον οδηγό του οχήματος. 

Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι οδηγοί σκοπεύουν να κινηθούν στην Ε.Ο Ουρανούπολης - Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στο ύψος της Ιερισσού να έχουν το νου  τους και να μην τρέχουν, καθώς δεν αποκλείεται να βρεθούν αντιμέτωποι με εμπόδια, που ξεφυτρώνουν από το πουθενά και μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε πολίτες φοβάστε; Γιατί τους χαιδεύετε αυτη την εγκληματική σπείρα της Ιερισσού και του Βλαχότόλη; Τι κάνει νιαού νιάου στα κεραμίδια; Δεν πάει ο νούς σας ποιοί και γιατί έκοψαν και πέταξαν τον κορμό σε σημείο που δεν είχε και καλή ορατότητα; Το βαν με τους εργαζομένους είχαν στόχο αυτοί οι κοπρίτες, που σχολούσε στις 10. Γιατί δεν το λέτε;
ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΊ ΣΟΒΑΡΑ. Η ενέργεια αυτή ήταν ξεκάθαρα εγκληματική, όπως έκαναν και στις 12 Οκτωβρίου έξω από την Ιερισσό. Αυτή η εισαγγελεία Χαλκιδική τι στον κόρακα κάνει; Γιατί προστατεύει τους εγκληματίες πρακτορίσκους;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς @4:27

Νομίζουμε ότι ο δικαιολογημένος εν μέρει θυμός και αγανάκτηση που έχεις για τα όσα διαδραματίζονται στα μέρη μας, σε οδηγεί σε εν θερμώ διαπιστώσεις και συμπεράσματα, που μας αδικούν.

1ον. Δεν φοβόμαστε και δεν χαιδεύουμε κανένα. Το έχουμε δείξει και αποδείξει στους 20 μήνες ζωής μας.

2ον. Σε τέτοια θέματα, που μπορεί όντως, όπως εννοείς, να έχουν οσμή δόλου και εγκληματικής πρόθεσης, δε γίνεται να κάνουμε τις αναφορές που εσύ επιθυμείς και επειδή έτσι νομίζεις χωρίς να έχουμε επίσημα στοιχεία από κάποια αρχή πχ αστυνομία.

Σκέψου μόνο ότι ακόμη και ο μεγαλύτερος εγκληματίας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πως εμείς λοιπόν θα απαγγείλουμε συγκεκριμένες κατηγορίες και για ένα γεγονός το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί;

Αγαπητέ σχολιαστη δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο φαίνονται. Ακόμη περισσότερα σε τέτοια ευαίσθητα ζητήματα. Προσδοκούμε στην κατανόηση σου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συναγωνιστή και πρώην συνάδερφε Παπαγεωργίου Τόλη,
άκουσα το μεσημέρι το λόγο σου στο ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ και πραγματικά ενθουσιάστηκα, ιδικά στο σημείο που είπες ότι επί τρεις ημέρες δεν θα περάσει κανείς από το μπλόκο στα καρνάγια της Ιερισσού. Τελικά αποδεικνύετε πως είσαι ένα από τους μεγάλους ηγέτες της Ελλάδας και ιδικά στην Χαλκιδική Η ουσία του θέματος όμως είναι ότι οι λαγοί σου άντεξαν μόνο 36 ώρες και θέλω να μου εξηγήσεις τον λόγω Μήπως δεν μοιράσατε σωστά την πίτα και είχατε εσωτερικές διαμάχες; Μήπως έκανες το ίδιο στις Σκουριές που άνοιξες τον πυροσβεστήρα και έγινες λαγός; Και άφησες μόνο τον φίλο σου Λαγότζο να βγάλει το φίδι από την τρύπα Το θυμάσαι αυτό ή μήπως το έχεις ξεχάσει; ότι και αν έχει γίνει όμως δεν μας ενδιαφέρει γιατί εδώ στα μέρη μας λένε ένα ρητό.. ''Τολη, το κύμα πάει βράχο-βράχο κ αυτά που μας λες εσύ στα @.....@ μου τα γράφω Τους θερμούς μου χαιρετισμούς φίλε μου Τολη. Απέτυχες για ακόμα μια φορά.

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ