Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Κάποιον άγιο είχε μαζί του ο οδηγός της νταλίκας
και γλύτωσε τα χειρότερα
Φίλοι και αναγνώστες του blog μπήκαν στον κόπο να μας στείλουν φωτογραφίες από το φορτηγό, που έγινε στόχος άνανδρης επίθεσης πάνω στην αερογέφυρα του Στρατωνίου. 

Το συμβάν έγινε στις 11.30 το πρωί και ενώ το βαρύ όχημα κατευθύνονταν από το Μαντέμ Λάκκο στην Ολυμπιάδα, δέχτηκε επίθεση από πέτρες από ένα αγροτικό όχημα στην καρότσα του οποίου βρίσκονταν οι 3 δράστες της επίθεσης.



Ο οδηγός μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, ψύχραιμος και με αντανακλαστικά. Στοιχεία που του επέτρεψαν να κρατήσει τη νταλίκα του εντός του δρόμου, παρά τον ελαφρύ τραυματισμό που υπέστη στο πρόσωπο του από τα θραύσματα του σπασμένου παρμπρίζ. 
Προσέξτε τι βαθούλωμα προκάλεσαν οι πέτρες
που δέχτηκε το όχημα και στην πίσω δεξιά πλευρά του

Έπειτα από την... επίτευξη του χτυπήματος επί κινητού στόχου, ο οδηγός του αγροτικού όχηματος με τους δράστες της επίθεσης ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση...

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στο πρώτο σου άρθρο γι αυτό το συμβάν γράφεις......
πέταξαν πέτρες στο παρμπρίζ, το οποίο έσπασε και τα θραύσματα του προκάλεσαν τραύματα και αιμορραγία στο πρόσωπο του οδηγού.

ίσως να συμβαίνει αυτό που λες αλλά από πια θραύσματα τραυματίστηκε ο οδηγός όταν το παρμπρίζ στην φώτο έχει μόνο ράγισμα????
Έλεος μ αυτά τα ψέματα σας και την προπαγάνδα σας... αυτοδιαψεύδεστε και ξεφτιλίζεστε...
Γιατί να μην πιστέψουμε ότι η επίθεση στις σκουριές δεν ήταν προβοκάτσια με τόσα ψέματα που μας έχετε πει??? αν και έρχονται και αλλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι κάτι βρωμάει σ αυτή την περίπτωση και όχι απλός βρώμα άλλα δυσωδία...!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

και κάτι ακόμα...
εάν γνωρίζεις στοιχειώδη φυσική μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό το βαθούλωμα στο φορτηγό δεν μπορεί να έγινε από πέτρα και μάλιστα εν κινήσει...ή το φορτηγό ήταν σταματημένο, άρα είχε μεγάλη αντίσταση η πέτρα και δημιούργησε αυτό το βαθούλωμα σε λαμαρίνα 3 χιλιοστών και φυσικά το χέρι που πέταξε αυτή την μεγάλη πέτρα είχε την δύναμη καταπέλτη....ή για άλλη μια φορά προσπαθείς να υποτιμήσεις την νοημοσύνη μας λέγοντας ψέματα..!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar σ' αυτή τη μαυρίλα που έχει πέσει από το φασισμό που σας τρέφει, τα σχόλια σου και η απόπειρα μετατροπής του μαύρου σε άσπρο είναι όαση γέλιου! Μη σταματάς να μας κάνεις να γελάμε...

Ανώνυμος είπε...

όπως πάντα οι πωλήτες απαντούν με επιχειρήματα.

μεγάλο το κουράγιο σου ceaser