Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΗΛΘΟΝ, ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Επανερχόμαστε στο θέμα, που αναδείξαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, με τίτλο: "ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΛΟΓΩ "ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ"

Όπως είχαμε γράψει λοιπόν,  νωρίς το πρωί έκανε την εμφάνιση τους στο εργοτάξιο περιπολικό της αστυνομίας, αλλά και στελέχη της διεύθυνσης πολεοδομίας από την Αρναία, για να καταγράψουν τις "παρανομίες", που καταγγέλθηκαν από αντιδρώντες αλλά και να προβούν σε συλλήψεις εφόσον διαπιστώνονταν παραβάσεις.


 "Παρανομίες" που αφορούσαν, όπως είχε καταγγελθεί την εγκατάσταση νέων κοντέινερ στη θέση εκείνων, που καταστράφηκαν ολοσχερώς από την επιδρομή των κουκουλοφόρων τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, χωρίς προηγουμένως να έχει δοθεί από την πολεοδομία σχετική άδεια κτίσης και εγκατάστασης.

Στην αυτοψία τους αστυνομικοί και πολεοδόμοι δεν διεπίστωσαν κάποια παράβαση. Αυτό που είδαν ήταν ότι τα κοντέινερ ήταν τοποθετημένα στα σημεία, που τα άφησαν τα φορτηγά που τα μετέφεραν και επίσης είδαν, ότι σ' αυτά κοντέινερ γίνονται εργασίες επισκευής (είναι μεταχειρισμένα), ούτως ώστε να είναι έτοιμα για να εγκατασταθούν, όταν δοθεί και η σχετική άδεια από την πολεοδομία. 

Μια διαδικασία η οποία όπως μας ενημέρωσαν άνθρωποι της εταιρείας έχει ήδη δρομολογηθεί.