Τρίτη 16 Απριλίου 2013

"ΘΑΥΜΑ - ΘΑΥΜΑ" ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ... ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ "ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ!!!

"SKOURIES"... next to the sea!!!  WHAT a miracle!!!!

Η εσκεμμένη παραπληροφόρηση των αντί -χρυσων καλά κρατεί.  Κατά την προσφιλή μέθοδο τους εμφανίζουν το άσπρο - μαύρο και το αντίθετο.

 Μετά την απόφαση προφυλάκισης των δύο κατοίκων της Ιερισσού για την καταδρομική έφοδο στις Σκουριές και την αποτυχημένη έκβαση της... συνάντησης κορυφής Σαμαρά- Βενιζέλου και Δριβελέγκα για εκτόνωση της κρίσης, είπαν να κόψουν λάσπη, να τη ρίξουν στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο... χάρος!!!


Είναι τόσο... προικισμένοι στην παραχάραξη, τη διαστρέβλωση και τη μαύρη προπαγάνδα, που παραπροπέρσινα ξινά σταφύλια τα κάνουν... μούστο και τα προσφέρουν ως "παλαιωμένο κρασί" στο διψασμένο για "αλήθεια" κοινό τους.

Μουδιασμένοι από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και παγίως κενοί πειστικών επιχειρημάτων άρχισαν και φέτος την θερινή εκστρατεία δυσφήμισης της Χαλκιδικής και ειδικότερα του Στρατωνίου.. 

Η αεροφωτογραφία της λασπωμένης παραλίας του Στρατωνίου από την καταστροφική νεροποντή του Φεβρουαρίου του 2010, που το "CSI IERIS...SOS" χρέωσε στη μεταλλευτική δραστηριότητα ,μετονομάστηκε  χθες σε "παραλία Σκουριών - 2013" και ανέβηκε για... μαζική κατανάλωση στα δίκτυα κοινωνικής ενημέρωσης και ξαναπλασάρεται σαν μόλυνση, όπως και τότε... 

Ομως και τότε για κακή τους τύχη, το ΤΕΕ/ΤΚΜ δεν τους είχε κάνει το χατήρι να επιβεβαβιώσει τις νοσηρές φαντασιώσεις τους.

Το κουίζ που ήδη κυκλοφορεί σαν απάντηση είναι για πολύ... δυνατούς λύτες!