Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

"ΤΟ ΣτΕ ΕΑΛΩ"..., ΑΛΛΑ ΟΙ FULLFACE ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!


Με αυτό το σκεπτικό... υποδέχτηκε ο ιδρυτής του "παρατηρητηρίου..." την απόρριψη της προσφυγής των κατοίκων της Ιερισσού επί της ΜΠΕ της "Ελληνικός Χρυσός" από το ΣτΕ. 

Σύμφωνα με το Θεσσαλονικιώτικο ιστολόγιο www.rthess.gr, ο "mr. antogold" ισχυρίστηκε πως με αυτή την απόφαση "ανατρέπεται η περιβαλλοντική πρακτική του ανωτάτου δικαστηρίου για χάρη κάποιων επενδύσεων".

Αναμενόμενη η θέση του ιδρυτή της... αρχέγονης ΜΚΟ ακόμη και για το ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Μας έχει συνηθίσει να μην σέβεται θεσμούς και αρχές της πολιτείας. 

Στην παρούσα στιγμή όμως θα ήταν χρήσιμο να κάνει την αυτοκριτική του, γιατί όπως μαθαίνουμε η κατάσταση στην Ιερισσό, έχει ξεφύγει από τον έλεγχο... των κεφαλών του "οικολογικού κινήματος" και έχει λάβει ακόμη πιο ακραία χαρακτηριστικά.

Έφιππες περιπολίες με καλυμμένα τα πρόσωπα, η νέα μορφή "αστυνόμευσης" στην Ιερισσό!!!
Ένα χρόνο πριν ενοχλούσαν οι full face κουκούλες των φυλάκων στο εργοτάξιο των Σκουριών και σχεδόν κάθε μέρα είχαμε επισκέψεις... περιπατητών, φίλων του βουνού, μηλοκαλλιεργητών και σχετικά βίντεο, τα οποία καυτηρίασαν αυτές τις εικόνες.

Τώρα που η Ιερισσός έχει μετατραπεί σε...άβατο και για να περάσει κάποιος από τα μπλόκα ελέγχεται από άτομα που φορούν fullface, ζητούν ταυτότητες και αν πας να τους φωτογραφίσεις σου απαντούν με πέτρες, δεν ενοχλείται κανενός η δημοκρατική συνείδηση;

Επιτέλους, οι άνθρωποι που έφεραν την Ιερισσό σ' αυτή την κατάσταση, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η αμετακίνητη και αμετανόητη στάση τους έχει αποδείξει ότι δεν τους βοήθησε σε τίποτα ως τώρα. Δημοσιότητα μπόλικη. Ουσία μηδέν.