Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ "ΤΣΑΓΚΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑΣ" ΣΤΙΣ... #SKOYRIES#!!!

"Τσαγκαροδευτέρα" χωρίς... ακτιβισμό περνάει;;;
Οι συνήθεις αργόσχολοι, που όταν δεν τιτιβίζουν... ακτιβίζουν, γιορτάζουν τη "Δευτέρα του τσαγκάρη" σταματώντας τις δουλειές άλλων εργαζομένων, έτσι για να έχουν να λένε, ότι κάτι κάνουν ως "οικολόγοι" με... βαθύτατες περιβαλλοντικές ανησυχίες!


Δύο ομάδες λοιπόν, από 40 περίπου άτομα η κάθε μία, έγραψαν και σήμερα άδειες του κράτους και 3 αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας στα... ορειβατικά παπούτσια τους και υποδύονται τους "αστυνόμους του βουνού"!!!

Βγήκαν παγανιά, έκλεισαν δασικές προσβάσεις και ζητούν από ανθρώπους του μεροκάματου χαρτιά και άδειες υλοτόμησης (πάλι καλά που δε ζητούν και άδειες παραμονής και εργασίας...)

Η πρώτη ομάδα με επικεφαλής έναν ημι - αρχέγονο ακτιβιστή βρίσκεται στο Χοντρό Δέντρο και δεν επιτρέπει σε μηχανήματα να ανέβουν προς τις Σκουριές και η δεύτερη ομάδα με επικεφαλής τον... πλέον αρχέγονο ακτιβιστή έχει διακόψει προς το παρόν υλοτομικές εργασίες στην περιοχή Λάκκος Καρατζά.

Είναι ξεκάθαρο ότι και αυτή η δράση βασίζεται στο δόγμα του ιδρυτή του "παρατηρητηρίου...", που λέει "μεγάλη αναταραχή... θαυμάσια κατάσταση"

Ένα δόγμα, που την ώρα που καταλύει τους νόμους του κράτους, την ίδια στιγμή επιθυμεί επιτακτικά την παρέμβαση της αστυνομίας,  ως από "μηχανής θεό" για να την καταγγείλει αργότερα και στον κατάλληλο χρόνο... ως "κρατική τρομοκρατία"!!!

Νομίζουμε ότι η παγκόσμια ψυχιατρική κοινότητα αξίζει να δείξει το επιστημονικό ενδιαφέρον της σ' αυτές τις περιπτώσεις "οικολόγων".

Όταν πετάς αναμμένες μολότοφ και ναυτικές φωτοβολίδες μέσα στο δάσος, όταν κόβεις "αρχέγονα" δέντρα για να τα κάνεις οδοφράγματα και εμπόδια στο έργο κατάσβεσης πυροσβεστικών δυνάμεων για τις φωτιές που έχεις ανάψει για λόγους "προστασίας του δάσους" και έχεις το ψυχικό σθένος να πηγαίνεις να υποκρίνεσαι μετά τον... οικολόγο, ποιός και τι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πραγματικά καλά; 

Η κατάσταση χρήζει επείγουσας ιατρικής βοήθειας.

Αδίκως απασχολούνται δασάρχες και αστυνόμοι. Δεν αντιμετωπίζονται με ασπιρίνες τέτοιες βλάβες.