Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ... ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΙΣ #SKOURIES#

Έτσι γιορτάζουν οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας
την... εργατική πρωτομαγιά!

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στις Σκουριές κατά την πρωτομαγιάτικη... αυτοψία των "αρχέγονων" στο εργοτάξιο. 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι μια ομάδα 40 ατόμων από τα 150 συνολικά που άφησαν... τη δουλειά τους για να τιμήσουν την "εργατική πρωτομαγιά" στον Κάκαβο, πέταξαν μολότοφ σ' ένα από τα δύο φυλάκια, αφού πρώτα φρόντισαν να σπάσουν τα τζάμια του πετώντας πέτρες.

 Για ότι  νεότερο προκύψει θα σας κρατούμε ενήμερους.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καμένοι είναι αυτοί οι αναρχοοικολόγοι; Ούτε ιερό, ούτε όσιο έχουν μέσα τους. Μ. Τετάρτη και πετούν μολότοφ σε χώρο εργασίας; Τόση απελπισία; Τόση αλητεία; Κρίμα

GiaNt είπε...

Ξεχάσατε να πείτε ότι περιέλουσαν με πίσσα και πούπουλα τους εργαζόμενους.

Ανώνυμος είπε...

@2:37 μμ Τι ήθελες να ανάψουν κερί; Δεν τους φτάνει. Έχουν μεγάλη ευλάβεια και σεβασμό για το μεροκάματο του άλλου. Καλά έκαναν αυτά έχουν αυτά ανάβουν. Το άσχημο είναι ότι δεν κουβαλούν κέρματα μαζί τους, να αφήσουν κάτι...

Ανώνυμος είπε...

@2:37 μμ Τι ήθελες να ανάψουν κερί; Δεν τους φτάνει. Έχουν μεγάλη ευλάβεια και σεβασμό για το μεροκάματο του άλλου. Καλά έκαναν αυτά έχουν αυτά ανάβουν. Το άσχημο είναι ότι δεν κουβαλούν κέρματα μαζί τους, να αφήσουν κάτι...

Ανώνυμος είπε...

οι αναρχοοικολόγοι είναι πληγί για τον τώπο, δεν φτάνει που μας αμολάνε αρκούδες και φήδια στα βουνά τώρα διόχνουν και τα μεταλία. ΟΥΣΤ λέμε...

Ανώνυμος είπε...

ετσι κοινωνικος αυτοματισμος ,βαλτε τα με τους γονεις π[ου θελουν τα παιδια τους να μην πεθαινουν απο δηλητηρια,και θελουν να ζησουν σε ενα περιβαλλον υγιες...οι κρετινοι.....ακου εκει ,δεν τους νοιαζει το κερδος των λαμογιων που με την γνωστη μεθοδο της εξαπατησης του κοινου με ψευτικες αναλυσεις ,και προπαγανδα προσπαθουν οι ανθρωποι να βγαλουν τον χρυσο (και να τον παρουν και να φυγουν εννοειτε,αλλα αυτο αστο)...ετσι θα παει η χωρα μπροστα ξεπουληστε!!!!!το νερο νερακι σε λιγο εξ αιτιας των δουλων των λιγων που για μερικα ψιχουλακια απο το τραπεζι των αρπαχτικων ειναι ετοιμοι να σκοτωσουν και την μανα τους.....αυτοι ειναι οι ελληνες σημερα,οι μισοι δηλαδη...οι αλλοιθ μισοι ακομα εχουν μυαλα...στα καγγελα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ,ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ!! ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"ΚΑΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ! ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που φαντασιώνομαι τον τυφώνα Κατρίνα να βγάζει ανακοίνωση και να λέει για προβοκάτσια που αμαυρώνει τον αγώνα των κατοίκων δεν ξέρω, δεν ξέρω κάτι με κάνει να νιώθω Άγιο Πάσχα!!

Ανώνυμος είπε...

αφτοι οι αναρχοάπλητοι που μας κουβαλίθηκαν από τις Αθίνες να πάνε σπίτια τους και να μας αφίσουν στην ησηχία μας. Με τις τελεφτεες μολοτοφς μου ψόφισαν 4 κότες και 1 κόκορας γιμνολεμης. Πχιος θα πλερώσει τη ζημνια τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Σα δε ντρέποντε, όλα αφτα τα κάνουν γιατή δεν θέλουν την προκοπί μας, θέλουν να είμαστε πάντα στην φτόχια και τη διστιχια και δεν αφήνουν τον κύριο Πακτα να μας κάνει έργα με τα λεφτά που θα δήνει η ετερεία.
Να καούν στην κώλαση όλοι οι αναρχικοί και οι αρηστεροί, περιουσίες δεν θα μας πάρουν ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Δε φταίνε τα παιδιά. Επιτέλους καταλάβετε το. Ο αρχέγονος στη διαπλοκή και τη λαμογιά τους βάζει μπροστά. Τους λέει ότι αν δε συνεχίσουν τον αγώνα, τα μπλόκα και τους τραμπουκισμούς θα τους σταματήσει η αστυνομία τον αγώνα! Και σ'α αυτόν τον αγώνα όλα επιτρέπονται...! Στην Ιερισσό υπάρχει μεγάλη γκρίνια. Σύντομα θα αλουστούν οι κανονιές. Άλλοι 10 να πάνε μέσα και τελείωσε ο ιεραπόστολος. Μην τον είδατε. Χιλή, Περού,Παταγονία και αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι μαζί με τη "Λάσκαρη" της Ιερισσού. Στα μπούτια στα μπούτια... Κατερινάκι πετσούλα!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @Giant

Κατά σύμπτωση (???) το φυλάκιο που έριξαν μολότοφ είναι το ίδιο που στις 17 Φεβρουαρίου είχαν λούσει με βενζίνη τους φύλακες...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά όλα τα προηγούμενα επεισόδια έτσι ξεκίνησαν. Από προκλήσεις των δήθεν οικολόγων, πετροπόλεμο, βρισιές σε εργαζομένους και μολότωφ. Μετά επενέβαιναν τα ΜΑΤ . Τι θα έκαναν θα κάθονταν να χαζεύουν τα αίσχη τους. Η αλήθεια όμως τώρα γίνεται γνωστή.

Ανώνυμος είπε...

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82

Ανώνυμος είπε...

@3:05 Να τις χαίρεστε τέτοιες γυναίκες (αναφέρομαι στις σημερινές ψευτοεπαναστάτριες) Πρώτες στα μπαίρια και τελευταίες στην ανατροφή προς τα παιδιά τους.