Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟY ΣΤΙΣ #SKOURIES# (Επικαιροποίηση)


Νεότερες πληροφορίες από τις #Skouries# αναφέρουν, ότι ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί από σκάγια καραμπίνας...

Ο αστυνομικός όπως μαθαίνουμε μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Δε γνωρίζουμε αν τον πηγαίνουν στον Πολύγυρο ή στο 424 ΓΣΝ στη Θεσσαλονίκη.

Οι δήθεν οικολόγοι μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή... Σε σχόλια στο  facebook και στο twitter κάποιοι δείχνουν να το απολαμβάνουν.

 Εκτός αυτού νωρίτερα, το "οικολογικό τάγμα" του... πλέον αρχέγονου ακτιβιστή προκάλεσε και μια "τεχνητή βροχή" με τις ρίψεις δεκάδων βομβών μολότοφ μέσα στο δάσος, που υποτίθεται πως... αγαπούν και... αγωνίζονται γι' αυτό.





Να σημειώσουμε εδώ, ότι πριν την έναρξη των εχθροπραξιών στις #Skouries# ο ιδρυτής του "παρατηρητηρίου..." επιχείρησε να δώσει μια "ευκαιρία" για να εορταστεί αναίμακτα και ειρηνικά η "γιορτή της γυναίκας", καθώς μέσω των αστυνομικών απαίτησε να γίνει συνάντηση ανάμεσα σ' αυτόν τους εργαζόμενους και εκπροσώπους της 'Ελληνικός Χρυσός". Η οποία και φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Ερώτηση;;; Γίνεται διάλογος με καραμπίνες, αεροβόλα όπλα, μολότοφ και φωτοβολίδες;;; Δηλαδή αν διαφωνούσαν οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποι της εταιρείας με τους αρχέγονους, τι θα γινόταν;;; Θα έριχναν προς την πλευρά τους, ότι έριξαν αργότερα προς τους αστυνομικούς;;;

Εν τω μεταξύ, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι 4 είναι προσαγωγές των γυναικών που πήγαν για αντιπερισπασμό στις Σκουριές. Οι προσαγωγές τους δεν έχουν να κάνουν με παρακώλυση συγκοινωνιών, αλλά για εξύβριση.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

5 οι τραυματίες αστυνομικοί από τα σκάγια. Φυσικά θα πουν το κλασικό ότι είναι προβοκάτσια. Τα κοπρόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟνο που αν δεν χρησιμοποιηθηκε καραμπινα...
θα χρησιμοποιηθει εισαγγελέας εναντιον σας

Φιλάκια σας αγαπάμε πολύ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @4:02

Τα συναισθήματα αγάπης είναι αμοιβαία και εμείς σας έχουμε αποδείξει πόσο σας αγαπάμε.

Σας παρακαλούμε να μην το καθυστερήσετε με τον εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

έχετε γράψει άπυρες φορές για το αν είναι έγκυρο η ισχύει ενα δημοσίευμα που δεν σας κάθετε καλα, γιατι για το συγκεκριμένο δεν κάνατε την ερευνά σας?
ώρα 7:18 τηλεφωνώντας σε όλα τα νοσοκομεία κ 424 θεσσαλονικης κ Πολύγυρο δεν επιβεβαιώνετε κατι τέτοιο?
μήπως λέω εγώ μήπως χαιρόσασταν αν θα γινόταν κατι τέτοιο να πάρετε τα πάνω σας για να λέτε...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον@7:21

Φίλε έχεις αντιληφθεί ότι οι τραυματίες αστυνομικοί είναι 8 συνολικά εκ των οποίων οι 4 απο σκάγια;

Έχεις αντιληφθεί ότι υπάρχει παρέμβαση της πολιτείας στο θέμα με δηλώσεις του Δένδια;

Εχεις αντιληφθεί ότι καταφέρατε για πολλοστή φορα να κάνετε κακό στη Χαλκιδική με το να παίζουν τις μαγκιές σας πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων;

Αν δεν το έχεις αντιληφθεί λυπόμαστε ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

Τι είδους ντόπα είμναι αυτή που παίρνετε ρε 4:02 και πουλατε τέτοια τρέλα σ' όλο τον κόσμο της Χαλκιδικής; Δεν έχει παει ακόμη φλακή ο Τόλης για όσα λέει και κάνει. Δεν έχουν πάι ακόμη φυλακή οι υπόλοιποι 18 για την τρομοκρατία στις Σκουριές και θα φωνάξετε τον εισαγγελέα να παρέμβει για τους Πολίτες που σας έχουν στην πούδρα με το χιουμοράκι τους; Κάντε το βρε ξεπουπουλιασμένες κότες να φάτε ροχάλα απ' όλη την κοινωνία. Είστε όμως τόσο πορωμένες που θα μας λέτε ότι βρέχει όξινα και φταίνε τα μεταλλεία.