Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

NAOMI ΚΛΑΙΝ: "ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΟΙ... #skouries" (!!!)

Δηλαδή κ. Κλάιν η ΒΑ Χαλκιδική θυμίζει... Γάζα και η Γάζα...?
ΒΑ Χαλκιδική?
Προφανώς... επηρεασμένη από το... "Δόγμα του Σοκ" αυτή τη δήλωση έκανε πριν από λίγες ώρες, η διάσημη ακτιβίστρια σε συνέντευξη που έδωσε στη Θεσσαλονίκη. 
Είπε λοιπόν, ότι η παρουσία της αστυνομίας είναι τόσο μεγάλη στις Σκουριές, που κάτι αντίστοιχο έχει δει μόνο στη Γάζα, ενώ ξεκαθάρισε, ότι η σύγκρουση για το ζήτημα της μεταλλευτικής επένδυσης στη ΒΑ Χαλκιδική θα ενταχθεί σε ένα γενικότερο ντοκιμαντέρ, που θα αφορά τη συσχέτιση της περιβαλλοντικής με την οικονομική κρίση και όχι αποκλειστικά τις Σκουριές, όπως αρχικά είχε ακουστεί (μήπως δεν της βγήκε το σενάριο;).


Να μας συγχωρέσει το... super model του παγκόσμιου ακτιβισμού, αλλά αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά τα λέει για ένα στημένο show, που έγινε για την ίδια και τις... άλλες κάμερες, τι θα έλεγε αν μπροστά στα μάτια της εκτυλίσσονταν σκηνές σαν αυτές που κατά καιρούς έχουν δει τα δικά μας μάτια στις Σκουριές, όπου δήθεν προστάτες του περιβάλλοντος εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ, πίσσας και ναυτικές φωτοβολίδες μέσα σε δάσος;

Πόσο χειρότερα ή... καλύτερα θα της φαίνονταν τότε οι Σκουριές; 

Σε κάθε περίπτωση τα εύσημα της πρέπει να δοθούν στον... πλέον αρχέγονο ακτιβιστή, που είχε τη συγκεκριμένη φαεινή ιδέα (να φέρει τα ΜΑΤ στο βουνό) για να σβήσει, όπως θα ήθελε και φανταζόταν τη μεταλλευτική δραστηριότητα και φυσικά τα δικά μας "εύσημα" δίνονται σ' όλους αυτούς, που στο πλαίσιο της διεύρυνσης των... γνωριμιών τους με ομολόγους τους ακτιβιστές από το εξωτερικό, δέχονται να δυσφημίζεται η "πατρίδα" τους, μέσα στον ίδιο τους το... χώρο, κατά τέτοιο τρόπο και ειδικότερα η Χαλκιδική στην αρχή μιας πολύ κρίσιμης τουριστικής σεζόν.

Συγχαρητήρια! Αποστολή εξετελέσθη...