Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

"ΟΙΚΟΛΟΓΕΣ" ΣΕ... ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ "SOSουδες" ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ???

SOSουδες "έτοιμες" για όλα!!!
Το... κίνημα των αντιδρώντων στα μεταλλεία, μέσα στα πολλά που 'χει να «υπερηφανεύεται» ότι συνέβαλε τα μέγιστα στη βελτίωση τους, είναι και για τη μετατροπή των θηλυκών στελεχών του από «νοικοκυρές σε απόγνωση» σε... SOSούδες της ΒΑ Χαλκιδικής!!!


Ίσως η λέξη «μετατροπή» να 'ναι και λίγη για να περιγράψει, πως και πόσο έχουν μετεξελιχθεί αυτές οι γυναίκες, που έχουν αναλάβει το ρόλο της εμπροσθοφυλακής των δήθεν οικολόγων.


Οι... SOSουδες δεν το βάζουν κάτω πουθενά και σε τίποτα. Μανουριάζουν με το παραμικρό. Βρίζουν σαν... άντρες, ορμούν σαν... τίγρεις, δαγκώνουν σαν... ύαινες, εξακολουθούν όμως να χορεύουν σαν... ελαφίνες, όπως είδαμε και στις φωτογραφίες, που τράβηξε ο εξομολογητής τους στο χορευτικό αντάμωμα της Μ. Παναγίας.

Το... sveltο δεν είναι πια, ο καλύτερος φίλος τους.Παλιά αυτά. "Last year", που λένε και στην Ιερισσό...

Πλέον, ο «καλύτερος φίλος» είναι ο... φακός. Η «καλύτερη φίλη» έχει γίνει η δημοσιότητα, την οποία για να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα έχουν πιάσει παράλληλη λυκοφιλία με τη διαστρέβλωση και την παραπλάνηση. Βλέπετε η «πασιοναρία» απαιτεί θυσίες. Τόσες πολλές που δεν έχουν χρόνο πια, ούτε κουραμπιέδες να φτιάξουν...


Κάνουμε έκκληση στις SOSουδες της ΒΑ Χαλκιδικής να κάνουν μια ολική επαναφορά. Το... «οικολόγες σε απόγνωση» δεν τους ταιριάζει καθόλου. Στον ανδρικό πληθυσμό προκαλεί μάλλον... μεγαλύτερη απόγνωση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΛΗΤΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ....ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΟ.ΑΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΑΝ ΦΙΛΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΕΡΜΑΧΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ...ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ???ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ PHOTO Η VIDEAKI?ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ.....ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ......????????

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @19 Ιουνίου 2013 - 1:24 μ.μ

Αν προσέξεις καλά και όχι φευγαλέα τις φωτογραφίες από το αντάμωμα θα το δείς και το δήμαρχο.

Σε ότι αφορά το αν κάνει μπάνιο στο Στρατώνι, νομίζουμε ότι αυτό που έχει συμβεί αρκετές φορές.

Οταν μάθουμε ότι θα ξαναπάει θα φροντίσουμε να ενημερωθούν τα "αντιμεταλλευτικά επίκαιρα" για να εχουμε και ντοκουμέντα.

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν είδαν ή δεν μπορούν να δουν το Δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα να συμμετέχει στο γλέντι που στήθηκε στο Χορευτικό Αντάμωμα της Μ. Παναγίας, ας κάνουν μια προσπάθεια να μπουν σ' αυτό το λινκ. Θα πάρουν τις απαντήσεις τους.

http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr/2013/06/2_20.html