Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΧΤΑ

Φώτο από την πορεία διαμαρτυρίας των "οικολόγων"νωρίτερα στον Πολύγυρο
Έκρυθμη είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή έξω από το δημαρχείο της Αρναίας, καθώς όπως πληροφορούμαστε 200 περίπου άτομα με άγριες διαθέσεις απειλούν να εισβάλλουν μέσα στο κτίριο για να επιτεθούν στο δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα. 

Οι συγκεντρωμένοι προέρχονται από τους τους "οικολόγους" της Ιερισσού και από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και επέστρεφαν από την πορεία που συμμετείχαν νωρίτερα το πρωί στον Πολύγυρο.
Η αστυνομία παρά τις τηλεφωνικές εκκλήσεις όσων βρίσκονται εντός του κτιρίου ακόμη δεν έχει εμφανιστεί και ούτε βέβαια είχε λάβει σχετικά μέτρα προφύλαξης, ενώ οι διοργανωτές άφηναν να εννοηθεί ότι θα συνέχισαν τις "δράσεις" τους και στην Αρναία.

Για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι το Χρηστάρα παιδιά, όχι το Χρηστάρα.. Μην αφ´ησετε ορφανούς από εργατοπατέρα του Πολίτες Δήμου Αριστοτέλη.. ποιος θα τους διορίσει μετά στην εταιρία ωρε παιδιά;;; Τουλάχιστον να τους τακτοποιήσει πρώτα, ε και μετά.. βλέπουμε..
Θα είναι αυτό που λέμε ¨έδωσε κ το αίμα του για τη Χαλκιδική¨! Γιατί τέτοιο άνθρωπος είναι ο Χρήστος.. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!
Κρατήστε μας ενήμερους παιδιά.. αγωνιούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά από τι κινδυνεύει η ζωή του δημαρχου Αριστοτέλη Χρηστου Πάχτα?
θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο?
Μη μας κρατάτε σε αγωνια,,