Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ (Βίντεο)

"Άρωμα" femen είχε η προβοκάτσια στο Στρατώνι
Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της προβοκάτσιας, που έκαναν νωρίτερα στο Στρατώνι, οι 3 ξένες ακτιβίστριες, που σύμφωνα  και με σχόλια των αποστολέων τους σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν Γερμανίδες δημοσιογράφοι (ως γνωστόν οι γερμανοί είναι φίλοι μας...)!!!

Τώρα, τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή, που για να την κάνεις σωστά και αμερόληπτα χρειάζεται να φοράς SOSούδικο μπλουζάκι, να παίρνεις στιγμιότυπα κόσμου και εργοστασιακών εγκαταστάσεων χωρίς να έχεις ζητήσει άδεια πρώτα και στο τέλος μια εκ των 3 δημοσιογράφων να βγάζει το μπλουζάκι της σε για να... προβάλει σε κοινή θέα, τι είδους δημοσιογραφικές "ανησυχίες" κρύβονται κάτω απ' αυτό, είναι ένα ζήτημα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση και φυσικά εξηγήσεις.

Οι 3 ακτιβίστριες παραμέναν μέχρι και πριν λίγο στο Στρατώνι, καθώς είχε κληθεί η αστυνομία για να δώσουν τα στοιχεία τους σε επίσημη αρχή.

Πάντως, ας μην θεωρηθεί έκπληξη αν κατά την αυριανή συγκεντρώση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ εναντίον της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική, κάποιοι αντίχρυσοι για λόγους "αλληλεγγύης" προς τις γερμανίδες, παρελάσουν ξεβράκωτοι...

Στο ακτιβιστικό μενού προβλέπονται τέτοιους είδους στριπτίζ...

Ακολουθεί βίντεο με τον πρόεδρο του Στρατωνίου Νίκο Ζαγοράκη, ο οποίος περιγράφει την προβοκάτσια των 3 γερμανίδων... δημοσιογράφων.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι οι ΣΟΣΟΥΔΕΣ μας να το παίξουν femen να πάνε να κάνουν ανόρθωση πρώτα. Δε βλέπονται.

Ανώνυμος είπε...

Και για ποιο ακριβώς λόγο θα έκαναν μήνυση οι όποιοι θιγμένοι κάτοικοι; Πιο πολύ βάση έχει να έκαναν οι 3 κυρίες μήνυση για παράνομη κράτηση...

Ανώνυμος είπε...

Προς@7 Σεπτεμβρίου 2013 - 1:26 μ.μ.

Οχι μόνο αυτό. Να πάει το συντονιστικό να κάνει παράσταση αλληλεγγύης στο γερμανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη και να ζητήσει να βγάλει η Γερμανική κυβέρνηση αυστηρή ανακοίνωση για τις 3 στριπτιζούδες. Ετσι είναι το σωστό.

Ανώνυμος είπε...

παιδια αξιζε καμια για κανενα ''μανικι΄΄ ή δεν τις ετρωγαν ουτε τα σκυλια ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΑΛΗ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

@9:27
Τελικά τουριστοακτιβίστριες ήταν ή δημοσιογράφοι;
@9:03
για τα σκλιά ήταν. Το κατερινάκι είναι "μοντέλο" μπροστά τους!