Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΘΑΛΑΣΣΑ, Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΙΣ... #Skouries (Βίντεο)

Ένα εκπληκτικό βίντεο για το Στρατώνι, τη θάλασσα, το περιβάλλον και τους ανθρώπους του. 

Μια ολοκληρωμένη οπτικοποιημένη απάντηση σε όσους ακόμη διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις, για το τι σημαίνει μεταλλευτική δραστηριότητα για τη ΒΑ Χαλκιδική και επίσης πως απεικονίζεται στην πράξη η ανάπτυξη, η πρόοδος και η περιβαλλοντική προστασία της περιοχής.

Οι οικογένειες με τα μικρά παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στο Στρατώνι και η αποικία του ιππόκαμπου στο βυθό της παραλίας του το έχουν καταλάβει και το απολαμβάνουν.

Μπροστά όμως στο βίντεο που ακολουθεί τα λόγια περιττεύουν... Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.Είναι σκέτη απόλαυση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις προπαγάνδας είναι η εικόνα του κορμοράνου που μεταδόθηκε σ΄ όλες τις άκρες του πλανήτη. Ήταν η εικόνα ενός πουλιού βουτηγμένου στο μαύρο, αργό πετρέλαιο, που σύμφωνα με τα κανάλια είχε χυθεί στον κόλπο ύστερα από το βομβαρδισμό των κουβεϊτιανών πετρελαιοπηγών απο το Ιράκ. Μόνο που η εικόνα αυτή, δεν αφορούσε καθόλου τα όσα συνέβαιναν στον Περσικό. Ηταν από τις ακτές της Γαλλίας, στη Βρετάνη, όταν είχε βυθιστεί ένα τάνκερ στα στενά της Μάγχης...

κάτι ανάλογο κανετε κι εσείς με την θάλασσα του στρατωνίου..

ΑΣΤΕΡΙΞ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Μετανοημένε Caesar και νυν αστεριξ μόνο σε σένα και σ' ανθρώπους που έχουν υποστεί αναλόγου επιπέδου προσηλυτισμό θα μπορούσε να προκαλέσει χαρακτηρισμούς αυτού του τύπου το video που δείχνει τη ζώσα και όχι την εικονική πραγματικότητα που επικρατεί στο Στρατώνι.

Όσοι ζουν στο Στρατώνι, όσοι το επισκέφτηκαν αυτό το καλοκαίρι και συνεχίζουν να το επισκέπτονται το ξέρουν.

Εσύ από που και πως είσαι σε θέση να κάνεις αναφορές σε κορμοράνους και Ιρακ, όταν έχεις όπως μαθαίνουμε να πατήσεις το πόδι σου πολλά χρόνια στο Στρατώνι;

Εμπαθείς, άδικοι και αναληθείς οι υπερβολικοί οι χαρακτηρισμοί σου.

Τόση κακία και εμπάθεια γιατι κουβαλάς μέσα σου;