Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Υπό τον τίτλο «Αστείες έως επικίνδυνες οι κατηγορίες», ο φανατικός κατά της επένδυσης στη Χαλκιδική δημοσιογράφος(;) Σάκης Αποστολάκης σε δημοσίευμά του σήμερα στην Ελευθεροτυπία παρουσιάζει μια νέα, πρωτότυπη άποψη:

επειδή, λέει, την αντίθεση τους στην εξόρυξη χρυσού έχουν δηλώσει δημόσια τρεις Καναδοί βουλευτές και επειδή καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) έχουν επίσης ταχθεί με επιστημονικές μελέτες τους κατά της εξόρυξης, και επειδή την αντίθεσή τους στην εξόρυξη έχουν δηλώσει βουλευτές και αρχηγοί κομμάτων (τον Καμμένο εννοεί;), κακώς κατηγορούνται όσοι κατηγορούνται για τις αξιόποινες πράξεις, διότι αυτό τους δίνει το δικαίωμα να δημιουργούν επεισόδια όπου τραυματίζεται αστυνομικός από «αγνώστου» ταυτότητας θραύσματα, συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ, να καίνε αυτοκίνητα εργαζομένων στην εταιρία Ελληνικός Χρυσός, να ρίχνουν κροτίδες σε σπίτι πρώην μεταλλωρύχου, να προκαλούν φθορές σε φορτηγά της Ελληνικός Χρυσός και άλλα τέτοια ωραία…

Άλαλα τα χείλη των ασεβών! Πως κατέληξες βρε θηρίο σε αυτά τα συμπεράσματα; Με τη διαλεκτική ή τη μαιευτική μέθοδο; Και ξέρετε πιο είναι το πιο εκνευριστικό; Όταν ο γράφων υποτιμά τη νοημοσύνη αυτών που τον διαβάζουν, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ένα κοπάδι ανεγκέφαλων που δεν μπορούν να σκεφθούν…
  
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Και να ήταν μόνο αυτό; Εδώ τα δημοσιογραφικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ τι επινόησε το alterthess.gr) επιχειρούν να περάσουν ως "μήνυμα", ότι το βαρύτατο κατηγορητήριο που συνέταξαν οι αρχές σε βάρος όσων εμπλέκονται σε έκνομες πράξεις σε Σκουριές και Ιερισσό οφείλεται στις αναρτήσεις του blog μας και όχι στα ίδια τα γεγονότα που έγιναν!!!! Και τα οποία η... αδέσμευτη και... αντικειμενική δημοσιογραφική όραση τους δεν τα είδε και δεν τα δημοσιοποίησε ΠΟΤΕ

Ένα είναι βέβαιο. Στη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας δεν υπάρχει άνάλογο προηγούμενο, αποσιώπησης, συγκάλυψης, παραχάραξης, διαστρέβλωσης και στρεψοδικίας, σαν αυτό που έχει επιβληθεί από τους πολέμιους της μεταλλευτικής και τους και τους... πρόθυμους εξυπηρέτες του.

Ένα μόρφωμα που άκουσον -άκουσον θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως "ειρηνικό κίνημα"...!!!

Και η πλάκα έχει τα όρια της. Από ένα σημείο και πέρα παύει να είναι πλάκα. Γίνεται κάτι το πολύ επικίνδυνο σαν αυτό που ζει εδώ και 18 μήνες η ΒΑ Χαλκιδική, χάρη και στην "αρωγή" πολλών καλοθελητών με διάφορα προσωπεία υπεράνω υποψίας.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η υπεραστική τους γραμμή είναι ότι επειδή το κράτος είναι παράνομο έχουν δικαίωμα να παρανομήσουν. Το εξήγησαν οι δικηγόροι τους στην εκδήλωση που έκαναν στην Ιερισσό.

Πρωτότυπη υπερασπιστική γραμμή.

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι διαβάζουν την Ελευθεροτυπία και πόσοι εσάς??? Περαστικά & Ξυδάκι 'ΤΟΠ'.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @ 12:53 π.μ.

Αυτό είναι το ζήτημα; Η τι γράφει η Ελευθεροτυπία; Και σ' αυτό τον τομέα αν θέλεις τα νούμερα είναι πολύ απογοητευτικά για την αγαπημένη σου εφημερίδα.

Εσύ όμως μπορείς να συνεχίσεις να τη διαβάζεις και να την ενισχύεις με τον οβολό σου (πολύ αμφιβάλουμε βέβαια) από τη στιγμή που οι ανακρίβεις και σπεκουλαδόρικες δημοσιεύσεις της ικανοποιούν τις "αγωνιστικές" ανησυχίες σου.

Keep going...