Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ANTIGOLD:"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ MKO CATAPA ΓΙΑ ΤΙΣ... #SKOURIES"

Τόσοι "εθελοντές" και να μην έχει βρεθεί ένας
επ' αμοιβή για ν' ακτιβίσει στις... #Skouries???
Νομίζουμε ότι αυτή η απροσδόκητη παραδοχή είναι ότι πιο ενδιαφέρον ανακύπτει από το απολογητικό και παγίως αποπροσανατολιστικό ξέσπασμα που δημοσίευσε το «παρατηρήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων», αναφορικά με τον επιδοτούμενο ακτιβισμό που προσφέρει ως... εποχική απασχόληση η Βελγική MKO "Catapa" στις... #skouries.
 
Το «κίνημα» που είναι τόσο υπερήφανο για τον επικοινωνιακό αντίκτυπο που έχει προκαλέσει ο αγώνας του σε διεθνές επίπεδο, υφίσταται μέσω αυτής της πρωτόγνωρης δυστοκίας στην ανεύρεση μισθοφόρου ακτιβιστή, μια ανέλπιστη απόρριψη...

Εκατομμύρια ακτιβιστές, ανά τον τον κόσμο, και αναμενόμενοι κοινωνοί και γνώστες της πολύ καλά οργανωμένης και πολυεπίπεδης επιχείρησης ανάσχεσης μιας παραδοσιακής παραγωγικής δραστηριότητας στη Βόρειο Ελλάδα και δεν βρίσκεται ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ,... προς το παρόν, αν πιστέψουμε το κατά βάση αναξιόπιστο «παρατηρητήριο...», που να επιθυμεί με 636 ευρώ μισθό το μήνα και επί 5 μήνες να κάνει «διδακτορικό» επάνω στην επιστήμη του ακτιβισμού στις... #skouries.

Εκτός, από την πολύ καλά καλυμμένη απογοήτευση του, το “antigold αφήνει και τις ειρωνικές αιχμές του για τις οικονομικές αποδοχές του υποψήφιου ακτιβιστή επισημαίνοντας ότι: «είναι τόσα πολλά τα λεφτά, που από όσο γνωρίζουμε αυτός ο εθελοντής δεν έχει βρεθεί ακόμη».

Κατά τη γνώμη μας και με αφορμή αυτή την αιχμηρή παρατήρηση του, ανοίγεται πεδίο δόξης λαμπρόν για το ίδιο και την παγκόσμια επιρροή για την οποία επαίρεται ότι διαθέτει.

Παράλληλα, με τον αγώνα του, ας επιχειρήσει να ανοίξει η συζήτηση για να αυξηθούν οι μηνιαίες αποδοχές του διεθνιστικού ακτιβισμού... 

Αν τα καταφέρει, νομίζουμε ότι άπαντες οι μισθοφόροι ακτιβιστές, ανα την υφήλιο, θα πίνουν νερό στο όνομα του, εκτός του ότι θα σχηματίσουν ουρές για να έρθουν στην Ελλάδα και να πάρουν «φύλλο πορείας» για τις... #skouries.

Στην τελική, αν δεν παίρνουν από λόγια οι ξένες ΜΚΟ,  ας το... απαιτήσει ή ας το επιβάλλει με τον τρόπο του.

Ξέρει το antigold, πως να περνάει το «θέλω» του.  Παλιά του τέχνη κόσκινο...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΘΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ" ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Μην είστε κακοί. Ο ιδρυτής του antigold κάνει θαύματα. Διατηρεί τόσα websites (http://antigoldgr.org, www.antigold.gr, http://antigoldgr.wordpress.com/, https://twitter.com/antigoldgreece, http://antigoldgreece.wordpress.com/, https://twitter.com/search/?q=%23skouries
https://www.facebook.com/antigold, https://en-gb.facebook.com/antigold
http://antigold-greece.blogspot.co.uk/
http://www.youtube.com/user/antigoldgreece?feature=watch), δουλεύει μέρα νύχτα, τρέχει στις τέσσερις άκρες της γης, για να σώσει την Χαλκιδική και το κάνει μόνο με τη σύνταξή. Χρόνια ανεπάγγελτος ο καιμένος, μόνο με μια σύνταξη.

Το άξιο απορίας είναι ότι κανείς δεν τολμάει να ρωτήσει πως γίνεται αυτό το θαύμα.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον 25 Φεβρουαρίου 2014 - 5:31 μ.μ.

Αυτό που λές το υποστηρίζουμε εδώ και 3 χρόνια.

Να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων όσων εμπλέκονται με το εμπλέκονται με το μεταλλευτικό ζήτημα. ΟΛΩΝ ΌΜΩΣ, ΜΑ ΟΛΩΝ. ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

25 Φεβρουαρίου 2014 - 5:31 μ.μ.

To σκεπτικό του παράλογου. Δεν είναι παράνομο να γράφεις για οποιαδήποτε εταιρία. Είναι όμως παράνομο να παίρνεις λεφτά από το Ελληνικό δημόσιο για πολιτιστικούς σκοπούς και να τα ξοδεύεις για πολιτικούς σκοπούς. Επίσης είναι παράνομο να κάνεις έρανο δίχως να έχεις άδεια. Έχει άδεια το συντονιστικό να κάνει εράνους; Έχει δώσει λογαριασμό σε κανέναν για τους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί. Ποιος βάζει λεφτά και ποιος βγάζει; Μήπως το ΣΔΟΕ πρέπει να κάνει την δουλειά του;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ" ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΔΑΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ" ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ)
ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @26 Φεβρουαρίου 2014 - 11:22 μ.μ

Μπορείς να μας εξηγήσεις απο που σου προκύπτει ο δικός μας πανικός και το άγχος;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ..... ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ..... ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ.... ΟΧΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ.....

Ανώνυμος είπε...

πολίτες 26 Φεβρουαρίου 2014 - 12:20 μ.μ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ offshore..!!!
Τι λες συμφωνείς????

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @27 Φεβρουαρίου 2014 - 9:18 μ.μ.

Τα πάντα. Off shore, MKO, τραπεζικά εμβάσματα από εξωτερικό, ότι μπορεί να διαλευκανθεί. Όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα και όλων.