Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ" ΣΤΙΣ... #SKOURIES (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους πολέμιους της μεταλλευτικής που βρήκαν τη δύναμη να ανεβάσουν το βίντεο που ακολουθεί στο διαδίκτυο. Η εξήγηση είναι οφθαλμοφανής.

Κατά τη γνώμη μας, τα στιγμιότυπα που περιέχονται σ' αυτό το βίντεο αποδυναμώνουν όλες τις φοβερές εκδοχές, που διέσπειραν χθες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και αναπαράχθηκαν σήμερα από συνδεδεμένα προς εκείνους ΜΜΕ.

Φαίνεται ξεκάθαρα, ότι τα 50 άτομα πήγαν με σκοπό να ακτιβίσουν. Με σκοπό να παράξουν "εικόνες" για τη διάδοση του... αγώνα τους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα πρώτα περίπου 3 λεπτά του βίντεο, η μοναδική αγωνία τους στρέφεται γύρω από το κατά πόσον έχει ελεύθερο πεδίο για να τραβάει εικόνες o φωτογράφος τους... 

Σ' αυτό το χρονικό διάστημα ουδόλως τους απασχόλησε που αστυνομικοί προσπαθούσαν να μετακινήσουν τους... συναγωνιστές τους, που παρανόμως έκλεισαν το δρόμο σε εργαζόμενους και όχι αργόσχολους, όπως για παράδειγμα εκείνοι.Το... άγχος για την υγεία του καρδιοπαθούς πρώην εργολάβου στο Μάντεμ Λάκκο επί TVX ήρθε πιο μετά.

Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να παρθούν καλές φωτογραφίες. Το πέτυχαν... Όλα τα υπόλοιπα τα που ακούγονται και λέγονται από τους ίδιους μέσα στο βίντεο νομίζουμε ότι είναι ο καθρέφτης της ασυδοσίας και της ασέβειας που κατοικοεδρεύει, δυστυχώς, μέσα στη σκέψη και στην ψυχή τους.

Αν μη τι άλλο, γι' αυτά τα άτομα πρέπει να αισθάνεται πολύ υπερήφανος εκείνος που είπε "δε μας νοιάζει αν θα...".

Εφαρμόζουν εις το ακέραιο την στρατηγική του. Και στο πριν... και στο μετά...




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μεγαλύτεροι ηθοποίοι του κόσμου υποκλίνονται μπροστά σ' αυτό το τεράστιο θεατρικό ταλέντο των αντίχριστων που κάνουν μαγκιές εκεί πάνω. Ο Πάχτας καλά έκανε και άνοιξε τη συζήτηση. Αυτό η σχιζοφρένεια δεν μπορεί να συνεχιστεί, με τους ψυχοπαθείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΙΟΥ ,,,ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ///ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΙΡΙΤΕΣ,,,,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧ.....ΙΑ ΒΑΛΑΤΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΩΜΑ ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.....ΩΡΑΙΟ ΣΟΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΑ ΝΤΑ ΑΛΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ....ΚΟΜΠΑΝΙΑ Ε ΚΟΜΠΑΝΙΑ .....ΕΣΕΙΣ ΗΣΤΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕΣΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΣΤΑΙ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΣΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΑΡΤΙΣΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΟΔΙΑ ΣΕ ΣΤΙΛ ΔΡΑΜΑ ...ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ....ΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΑΚΙΑ.........

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΟΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ 'ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ' ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ. Η ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε συ παρομορφωμένε 7:51 έχεις πολύ θράσος. τολμάς και μιλάς για γκεμπελίστικη προπαγάνδα και στοχοποίηση; πρέπει να σας φτύνουμε μεσα στα μούτρα για να καταλάβετε ότι δε βρέχει αλλά σας περιφρονούμε; γιατί πάτε γυρεύοντας να σπάσει το σκοινί; μια χαρά δεν είστε που κάνουμε τους μ.....ς; μας τι λέτε και απο πάνω και απειλείτε; πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση έχετε το νου σας να μη σπάσει λαμόγια.

υγ.πολίτες να περάσει δε βρίζω.το χω ξαναγράψει δεν είστε εκκλησία blog είστε. κόβετε ολόκληρα σχόλια για μια λέξη που μπορεί να ξεφύγει επάνω στο λόγο του άλλου.ξεκολάτε λίγο μ' αυτό το κόλλημα.έλεος.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @9:44μ.μ.

Αγαπητέ εσύ στο σπίτι σου φιλοξενείς κάποιον ο οποίος δε σέβεται τους κανόνες, που εσύ θέτεις;

Νομίζουμε πως όχι και νομίζουμε πως είσαι πολύ προσεχτικός στο ποιόν βάζεις στο σπίτι σου και σίγουρα δεν ξαναβάζεις κάποιον που δε έχει σεβαστεί προηγούμενη φιλοξενία σου.

Κατα συνέπεια σε καλούμε να προσαρμοστείς. Αυτοί είναι οι όροι μας. Αν δεν μπορείς έχεις κάθε δικαίωμα να επιλέξεις που θα στέλνεις τα σχόλια σου.