Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ:"ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ Η ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΙΣ... #SKOURIES"

Η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου με το ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη που έδωσε στο seleo.gr και το δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν το Λάζαρο Τόσκα να κατεβαίνει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με το συνδυασμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η παρουσία του θα γίνει στα τέλη της επόμενης εβδομάδας μαζί με τους υπόλοιπους αντιπεριφερειάρχες, όπως είπε η υποψήφια περιφερειάρχης.

Επίσης, η κ. Χαραλαμπίδου σε μια αποστροφή του λόγου της θύμισε έντονα τη βουλευτίνα Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, υποσχόμενη ότι ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα κάνει τα πάντα για να μπλοκαριστεί η μεταλλευτική επένδυση στη ΒΑ Χαλκιδική.

Ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης της κ. Χαραλαμπίδου. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μας, λόγω των τρανών αντιφάσεων που υπέπεσε, σχετικά με την παραπάνω... υπόσχεση, καθώς πριν και μετά απ' αυτή και αναφερόμενη στα μεγάλα προβλήματα της περιφέρειας και τις λύσεις πο ευελπιστεί να δώσει ο συνδυασμός της, έκανε λόγο για μεγάλα ποσοστά ανεργίας, ολική αποβιομηχάνιση και προσπάθεια παραγωγικής ανασυγκρότησης της Κεντρικής Μακεδονίας...!!!

Προφανώς, όλα αυτά τα προβλήματα θα λυθούν, αν καταφέρει να μπλοκάρει την επένδυση και μείνουν χωρίς εργασία 1.700 και πλέον κάτοικοι της Βόρειας Χαλκιδικής.

Αν μη τι άλλο, η υποψηφιότητα αυτή είναι πολύ... ελπιδοφόρα για τη μεταλλευτική κοινότητα των Μαδεμοχωρίων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχία Λάζαρε!

Κωσταντίνος Μητσοτάκης

Ανώνυμος είπε...

Πολυ αδιάφορες υποψηφιότητες. Και ο μεν και ο δε.