Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ-ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ

Όπως πληροφορούμαστε, αυτή τη στιγμή στα γραφεία της Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι βουλευτής Χαλκιδικής κ. Κατερίνα Ιγγλέζη και το μέλος της επιτροπής αγώνα κατά των μεταλλείων κ Λάζαρος Τόσκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αμφότεροι ζητούν από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας με επιτακτικό τρόπο την άμεση έκδοση του πορίσματος των επιθεωρητών, που αφορά την αυτοψία που έκαναν την περασμένη Τρίτη στο χώρο έδρασης των μηχανημάτων εμπλουτισμού στο εργοτάξιο των Σκουριών.
 
Στα γραφεία της επιθεώρησης μεταλλείων βρίσκονταν και μέχρι πριν από λίγο εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας σε προκαθορισμένο ραντεβού, που αφορούσε την ενημέρωση των στελεχών της υπηρεσίας επί των ζητημάτων της επένδυσης.

Αλήθεια, τι πόρισμα ακριβώς να θέλουν και οι δυο τους, όταν μέχρι και το ΣτΕ έχει αποφανθεί θετικά για το σύνολο αυτής της επένδυσης, επικυρώντας την με την απόφαση 1492/2013;

Για ότι νεότερο πληροφορηθούμε θα υπάρξει και νέα ανάρτηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ιγγλέζη μάχεται για την επανεκλογή της. Ο Τόσκας θα ανακοινώσει και αυτός κάποια υποψηφιότητα.

Ανώνυμος είπε...

4:15 Η Ιγγλέζη δε μπορεί να κάνει διαφορετικά. Εχει επιλέξει ένα δρόμο χωρίς επιστροφή και θα τον πάρει μέχρι τέλους. Ο Τόσκας πάει για πρόεδρος της αντιμεταλλευτικής διεθνούς, με τις "ευλογίες" του αρχέγονου!