Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/8 Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Στην Ιερισσσό την προσεχή Κυριακή 31 Αυγούστου και ώρα 17:00 μ.μ. ορίστηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Αριστοτέλη, που η θητεία της θα΄χει 5ετή διάρκεια.

Σύμφωνα με την ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του δήμου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος η ορκωμοσία θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού σε δημόσια συνεδρίαση.

Ήδη έχουν φουντώσει οι συζητήσεις και οι προβλέψεις για τις επιλογές των προσώπων που θα κάνει ο νέος δήμαρχος, σ΄ότι αφορά τη στελέχωση των αντιδημαρχιών και της θέσης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Κάποιες απ' αυτές τις προβλεπόμενες εκτιμήσεις έχουν ήδη κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο. Όσοι τυχόν δεν τις έχετε διαβάσει, μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημόσια συνεδρίαση σημαίνει ότι θα ειναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο; Μπορεί δηλαδή να πάει κόσμος απ΄όλα τα χωριά; Ξέρετε;

Ανώνυμος είπε...

μπορει να παει οποιος θελει αρκει να μην εχει καραμπινα.

Ανώνυμος είπε...

@1:15 όλοι είναι ευπρόσδεκτοι με τις μεζούρες τους βεβαίως. αν έρθουν μεταλλωρύχοι θα πρέπει να παρθούν και τα ανάλογα μέτρα απόστασης...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον 26 Αυγούστου 2014 - 1:15 μ.μ

Η πρόσκληση το αναφέρει ξεκάθαρα. "Δημόσια συνεδρίαση". Αν ήταν κλειστή για το κοινό η συνεδρίαση δεν θα υπήρχε ο προσδιορισμός της ως "δημόσιας".

Αν τυχόν σε ξαφνιάζουν ή σου προκαλούν έκπληξη τα σχόλια που ακολουθούν το σχόλιο σου, μην το κάνεις γιατί αδικείς την έντονη δόση χιούμορ που έριξαν οι σχολιογραφοι μέσα σ' αυτά.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες να αποφεύγουν να μπαίνουν στη διαδικασία να στέλνουν σχόλια με προκλητικό περιεχόμενο.

Τα στέλνουν αδίκως δεν πρόκειται να δημοσιευτούν.