Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΙΧ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Συνεχίζονται οι επιθέσεις σε ΙΧ αυτοκίνητα εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός που ζούν στην Ιερισσό.

Προχθές ένας εργαζόμενος είδε το μεγαλύτερο τμήμα της επιφάνειας του καπό μηχανής και της δεξιάς πόρτας του αυτοκινήτου του να καταστρέφονται με τη χάραξη της λέξης "SOS" από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα παραμονή της Παναγίας ένας ακόμη εργαζόμενος στα μεταλλεία είδε το αυτοκίνητο του να καταστρέφεται από ρίψη διαβρωτικού υγρού οξέως επάνω σ΄αυτό, ενώ παράλληλα άγνωστος ή άγνωστοι έγραψαν με σπρέι ύβρεις και απειλητικά μηνύματα έξω από την είσοδο super market της Ιερισσού, όπου εργάζονται γυναίκες που οι σύζυγοι τους είναι εργαζόμενοι στα μεταλλεία.


Ευχή και ελπίδα της τοπικής κοινωνίας του δήμου Αριστοτέλη, αυτές οι επιθέσεις αντιμεταλλευτικού μίσους και ρατσισμού να βρεθούν στην κορυφή της λίστας των θεμάτων προς άμεση επίλυση της νέας δημοτικής αρχής, που κέρδιζε την ψήφο των Αριστοτελιτών με την υπόσχεση της ολικής επαναφοράς της διαραγείσας κοινωνικής ειρήνης και ενότητας.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και κλασικα οι συστημικές φυλλάδες της αριστεράς δε θα γράψουν ούτε λέξη για πογκρόμ ρατσισμού σε βάρος μεταλλωρύχων στην ιερισσό.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξέρω ότι κάθε φορά που έρχεται ο Τσίπρας στην περιοχή μετά έχουμε τρομοκρατία εναντίον εργαζομένων.

Πέρσι που ήρθε στην παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στην Ιερισσό το ίδιο βράδυ μπήκαν γκαζάκια σε αυτοκίνητο εργαζομένου. Προηγουμένα είχε τείνει χείρα φιλίας στους εργαζόμενους που υπηρετούν την εταιρεία και όχι το περιβάλλον!!!

Τώρα που ήρθε στο αγιο όρος και είπε τους ιερισσιώτες ζωηρούς, άρχισαν πάλι οι επιθέσεις.

Τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

προς @25 Αυγούστου 2014 - 11:37 π.μ.

Τσίπρας και antigold έχουν αναπτύξει μυστικό κώδικα συννενόησης και μόλις ο πρόεδρος δώσει το σύνθημα ξεχύνονται στους δρόμους της Ιερισσού με μπογιές, σουγιάδες και οξύ!!!
Εχουμε ξεφύγει ή με φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

8:09 μμ εμείς και όταν γράφω "εμείς" αναφέρομαι στην πλειοψηφία των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής δεν έχουμε ξεφύγει. Κάνουμε υπομονή συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αυριο σε σχέση με το σήμερα, που είναι πολύ καλύτερο ευτυχώς και δυστυχώς από την κατασταση που επικρατεί στην υπόλοιπη ελληνική κοινωνία.Τώρα ψάξου και βρές τι γίνεται με υπόλοιπους τους μαγεμένους που ούτε γνώριζαν που πέφτουν οι σκουριές και μας έχουν πρήξει τα συκώτια με τις παλαβομάρες τους.Αυτοί ναι έχουν ξεφύγει και πολύ φοβάμαι ότι έχει δηλητηριαστεί τόσο πολύ το μυαλό τους που είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση.