Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΦΥΣΟΥΝΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΡΥΧΕΙΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Η ΣΑΛΚΕ!

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Το προσωνυμίο της Σάλκε είναι "The Miners" ("μεταλλωρύχοι"), καθώς εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν μεγάλοι δεσμοί της ομάδας με τις βιομηχανικές περιοχές και τον κόσμο που εργάζεται εκεί.

Έτσι δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός πως ακόμα και πρόσφατα οι ποδοσφαιριστές της Σάλκε φωτογραφήθηκαν μέσα σε ορυχείο και ξεναγήθηκαν σε τούνελ.

Οι δεσμοί όπως φαίνεται μεγαλώνουν, αφού η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να αλλάξει την διαδρομή που κάνουν οι παίκτες της ομάδας για να βγουν στο γήπεδο.

Πλέον θυμίζει αρκετά ορυχείο, ενώ έχει τοποθετηθεί και κατάλληλος φωτισμός. Εντυπωσιακό πραγματικά έργο.

Αναδημοσίευση από www.sport24.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Μήπως μέσα στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής ενότητας ήρθε η ώρα και οι ποδοσφαιρικές δυνάμεις της ΒΑ Χαλκιδικής να ενωθούν έχοντας σαν στόχο κάτι ανάλογο;

Δηλαδή τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ποδοσφαιρικής ομάδας, που συν τω χρόνω, έχοντας και τη στήριξη των υγιώς σκεπτόμενων φίλων του ποδοσφαίρου θα καταφέρει να αγωνίζεται σ' ένα γήπεδο, που όμοιο του δε θα έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα;

Σίγουρα, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα στην παρούσα φάση από τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας με έντονο μεταλλευτικό υπόβαθρο, όπως είναι πχ. η Σάλκε στη Γερμανία και η Νιουκάστλ στην Αγγλία, αλλά και γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα θυμίζουν μεταλλείο (!!!), όμως τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ και δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδια για μεγαλεπήβολους στόχους.

Σαφέστατα προηγείται η επαναφορά της ενότητας και της ηρεμίας στην περιοχή. Αν αυτά μας ξανασυμβούν τότε τίποτα πολύ καλό για την κοινωνία και τον τόπο μας δεν μπορεί να αποκλειστεί.