Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΟΙ «ΚΑΤΟΙΚΟΙ» ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ… ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ #SKOURIES!

Λέμε τώρα...!
*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Αμανατίδης συνόδευσε τον κο Τσίπρα κατά την πολυδιαφημισμένη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και δημοσιεύει σχετικό άρθρο στην εφημερίδα των Συντακτών (που αλλού…). Εκεί μας λέει ο κος Αμανατίδης τα εξής:

«Ωστόσο υπάρχουν σημαντικές πλευρές της επίσκεψής μας, οι οποίας δεν ήρθαν τόσο έντονα στο φως της δημοσιότητας. Είναι η εικόνα των κατοίκων που ζητούσαν να κάνουμε ότι μπορούμε για να σταματήσουμε το έγκλημα της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές».

Ώπα!… Πρώτον, για ποιους κατοίκους μιλάμε; Γιατί το Άγιο Όρος δεν έχει κατοίκους… Εννοείτε τους 2-3 Ιερισσιώτες εργαζόμενους σε μία από τις μονές και πλησίασαν τον κο Τσίπρα για antigold παράπονα για να εισπράξουν την απάντηση: «Είστε πολύ ζωηροί εσείς εκεί στην Ιερισσό»; Η οποία ισοδυναμεί με «άδειασμα»;

Και δεύτερον, κε Αμανατίδη, έχετε ήδη κάνει ότι μπορείτε για να σταματήσετε «το έγκλημα», αλλά κατά τα φαινόμενα δεν απέδωσε τίποτα… Σκέφτεστε τίποτα πιο «δραστικό» για το επόμενο βήμα;….

Αναδημοσίευση από Μεταλλεία Χαλκιδικής 

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Μακάρι ο κ. Αμανατίδης αλλά και άλλοι συνάδελφοι του στο ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάποια στιγμή τα ταμπού που παραδόξως και περιέργως δεσμεύουν ανθρώπους της αριστεράς και να βρουν τη δύναμη και το θάρρος να περπατήσουν στις πλατείες και τα σοκάκια των Μαδεμοχωρίων για να πάρουν το σφυγμό της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής.

Θα καταλάβουν πόσο βαθιά ανενημέρωτοι είναι συνολικά με το ζήτημα. Εκτός και αν συμμετέχουν σε προειλημμένες αποφάσεις και καταστάσεις... Λέτε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι για ποιούς "κατοίκους" μιλάμε γεκικώς ή καλύτερα γιά ποιούς μιλάνε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι άνθρωποι ζούνε στην κοσμάρα τους και δεκάρα δεν δίνουν γιά τις ανάγκες των πραγματικών κατοίκων της Β. Χαλκιδικής.
Η επίσκεψη του Αλέξη στο Αγιον Ορος ήταν άνοιγμα προς τα δεξιά, αλλά δεν απέδωσε, οπότε ο μαιντανός Αμανατίδης έριξε και μιά αριστερή πενιά.
Επιεικώς αστείοι, αλλά γιαυτό και επικίνδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

ρτευ