Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ ΣΤΟ SKAI RADIO:"ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ"

Υπέρ ενός διαλόγου που θα εντοπίσει τη φέρουσα ικανότητα της περιοχής (....?) σε σχέση με τη μεταλλευτική άλλα και με άλλες παράλληλες αναπτυξιακές δράσεις, τάχθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος στο Ρ/Σ "ΣΚΑΙ 100,3" και το δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Ο κ. Μίχος πάρα το ότι ρωτήθηκε αν θα πάρει πρωτοβουλίες για το κλείσιμο των μεταλλείων, δεν απάντησε ξεκάθαρα με ένα ναι ή ένα όχι. Επανέλαβε όμως όσα ισχυρίστηκε και προεκλογικά ότι είναι αντίθετος ο ίδιος και η παράταξη του με την επέκταση της υπάρχουσας μεταλλευτικής δραστηριότητας.

Επίσης επισήμανε ότι δεν είναι σε θέση να ερμηνεύσει την ψήφο των ψηφοφόρων που τον επέλεξαν, ωστόσο κατά τη γνώμη του το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην περιοχή είναι ο χωρισμός της κοινωνίας σε δυο στρατόπεδα.

Επειδή ο χρόνος ήταν περιορισμένος και η εκπομπή έπρεπε να κλείσει, ο δημοσιογράφος παρακάλεσε τον κ. Μίχο να ανανεώσουν το ραντεβού τους για αύριο στις 10:45 το πρωί, κάτι που έγινε αποδεκτό από το δήμαρχο Αριστοτέλη.

Όσοι θέλετε να ακούσετε τις σημερινές δηλώσεις του νέου δημάρχου Αριστοτέλη μπείτε ΕΔΏ και πάτε με τον κέρσορα σας στο 2:07:50.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματα ειναι απλα...ο Παχτας εκανε τη βρωμικη δουλεια προς οφελως της εταιριας και ο Μιχος χρειαζετε να σταθεροποιηση τα οφελη της εταιριας...στις δημοτικες εκλογες η εταιρια χρειαζοταν ενα Μιχο για δημαρχο...και το "κινημα" καταβροχθισε το χρυσομενο χαπακι...αυτα.