Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ... #SKOURIES

Πέρασαν περίπου 10 μήνες από τότε που φανατικοί "antigold" υποδύονταν τους αυτόκλητους τροχονόμους και ελεγκτές για να "πατάξουν" ως αυθεντικοί εκφραστές της νομιμότητας την παράβαση του πατήματος της διπλής γραμμής από διερχόμενα φορτηγά ΔΧ στο ύψος του Χοντρού Δέντρου.

Οι 10 μήνες  ήταν το χρονικό διάστημα που απαιτήθηκε για να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του ισόπεδου κόμβου που η έξοδος του οδηγεί στο εργοτάξιο των Σκουριών.

Από την άλλη χρειάστηκαν δυο (2) ολόκληρα χρόνια και κάτι μήνες για να εγκριθεί η τεχνική μελέτη του έργου από τη διεύθυνση δημοσίων έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που είχε κατατεθεί από την "Ελληνικός Χρυσός" τον Οκτώβριο του 2011.

Βέβαια, κανένα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε με την ουσία της υπόθεσης.Ούτε καν με το μεροκάματο που έχαναν επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών Δ.Χ. από τις υποδείξεις... νομοταγών "οικολόγων", αλλά με τις γραφικότητες τους. (Δείτε εδώ κσι διαβάστε εδώ)


Στην προκειμένη περίπτωση σημασία έχει, ότι η επαρχιακή οδός Παλαιοχωρίου-Μεγ. Παναγίας διαθέτει πλέον έναν ισόπεδο κόμβο που όμοιος του ίσως δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο οδικό δίκτυο της  ΒΑ Χαλκιδικής. Δυστυχώς όμως τέτοια θέματα δεν συγκινούν...