Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ... #SKOURIES

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Τι θα σκεφτόσαστε αν βλέπατε στην εφημερίδα τον τίτλο «Νεκρός σε γαλλικές “Σκουριές”»; 

Αμέσως το μυαλό μου θα πήγαινε σε ατύχημα σε εργοστάσιο εξόρυξης χρυσού στη Γαλλία… Αλλά η «δημοσιογράφος» της Εφημερίδας των Συντακτών, (που μάλλον καθ’ υπερβολή χρησιμοποιεί τον προσδιορισμό «εφημερίδα», ενώ πρόκειται για έντυπο με ιστορίες επιστημονικής φαντασίας), ήθελε απλά να προσελκύσει αναγνώστες στο άρθρο της, η κοπέλα.


Έτσι, ο θάνατος ενός νεαρού φοιτητή κατά τη διάρκεια μιας ειρηνικής διαδήλωσης ακτιβιστών κατά της κατασκευής φράγματος ύδρευσης στη δασώδη περιοχή Σιβάν, μάλλον από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης της αστυνομίας, παρουσιάζεται ως «Γαλλικές Σκουριές»!!!

Πόσο πιο κίτρινη μπορεί να γίνει μια εφημερίδα;

Αναδημοσίευση από www.metalleiablog.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Έχουν χαθεί προ πολλού η μπάλα και η ντροπή εκεί στις... #skouries και δεν είναι είναι μόνο η εφημερίδα και η κιτρινίλα της.

Είναι και κάτι άνθρωποι που πάνε πακέτο μαζί με τη μαυρίλα τους, που έχει γίνει ένα με το μυαλό και την ψυχή τους.

Δυστυχώς, καθημερινά αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει τις "antigold"  λογικές (ανεξαρτήτου επαγγέλματος, μόρφωσης κλπ) είναι απολύτως εθισμένοι με τις έννοιες του θανάτου, του ολέθρου και της καταστροφής.

Κυριολεκτικά παίζουν πλέον μαζί μ' αυτά τα μακάβρια στοιχεία και δείχνουν να το απολαμβάνουν στον υπέρτατο βαθμό. Η εποχή που το έκαναν μόνο και μόνο για να φοβίσουν όλους τους υπόλοιπους, παραπλανώντας τους ταυτόχρονα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Οτιδήποτε άλλο και δη θετικό και αισιόδοξο δεν τους διεγείρει πνευματικά καθόλου. Για την ακρίβεια τους απενεργοποιεί...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά ονομάζεται ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ !