Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ MEGA "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ... #SKOURIES ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ!

Τις τελευταίες μέρες οι υπέρμαχοι της αποανάπτυξης ή αν θέλετε πολέμιοι της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική ανακάλυψαν περιχαρείς πως και ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega Channel προβάλει χωρίς κανένα ιδιαίτερο κώλυμα τις απόψεις τους. Ακόμη και τις ενδυματολογικές...

Μέσο προβολής όλων αυτών είναι η τηλεοπτική κωμική σειρά "Μοντέρνα Οικογένεια" που προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9 το βράδυ. Η σειρά έχει φτάσει αισίως στο 20ο επεισόδιο και οι... #skouries έπαιξαν σε δυο επεισόδια. Στο 12ο και στο 20ο επεισόδιο. 

Στο μεν 12ο επεισόδιο και συγκεκριμένα στο 8:35 ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων περιγράφει στο κοινό τον τρόπο με τον οποίο έχτισε μια αξέχαστη φιλική σχέση με έναν εκπρόσωπο της φυλής Μασάι σε σαφάρι που έκαναν στην Κένυα. Μια φιλία που, σύμφωνα με το σενάριο, επισφραγίστηκε μεταξύ άλλων δώρων και μ' ένα μπλουζάκι "SOS Χαλκιδική" προς τον Αφρικανό φίλο τους.

Στο δε 20ο επεισόδιο προς το τέλος του στο 35:20 υπάρχει ολόκληρη στιχομυθία ανάμεσα σ' έναν Χαλκιδικιώτη και μια Κολομβιανή που διεξάγεται μέσα σ' ένα μπαρ. Ο Χαλκιδικιώτης εμφανίζεται να προσπαθεί να την γοητεύσει μιλώντας της για Χαλκιδική και... #skouries, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "στις Σκουριές δίνουμε αγώνα" και ότι έχει και σχετικό μπλουζάκι να της δώσει, αν θα το ήθελε.

Παρ΄όλα αυτά τα σεναριακά ευρήματα και ενώ στη σειρά συμμετέχουν πολλοί και καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί ακούγεται πως μπορεί να κοπεί πριν προλάβει να ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης που έχει.


Ελπίζουμε να μη συμβεί κάτι τέτοιο και τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς να πάρουν την ανηφόρα και να σταθεροποιηθούν σε υψηλά επίπεδα.

Κατά τη γνώμη μας, σε αυτή την προσπάθεια ανόδου θα μπορούσε να συμβάλει και ο εμπλουτισμός της σειράς με αυθεντικούς ηθοποιούς από τις... #skouries.

Κατά γενική ομολογία στις τάξεις των "antigold" υπάρχουν άτομα με τεράστια έφεση και απύθμενο ταλέντο στην υποκριτική τέχνη και τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν την ποιοτική διαφορά, αν τους δίνονταν και η κατάλληλη ευκαιρία. 

Είναι μια παράμετρος που πιθανώς να την αγνοούν οι συντελεστές της σειράς, αλλά μακάρι να τους γίνει γνωστή και να τολμήσουν, δίνοντας ευκαιρίες σε πρόσωπα που εξαιτίας της τρίχρονης εμπειρίας τους στο σανίδι του... #skouries δείχνουν να πνίγονται πλέον από το μικρόκοσμο τους, ενώ θα ήθελαν να ανοίξουν τα φτερά τους για κάτι καλλιτεχνικά σπουδαιότερο στο ευρύ κοινό.

 Άλλωστε, δε γίνεται όλοι οι αγωνιστές να γίνουν πολιτικοί....

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να ξέρω τι έγινε με την τσικουδιά SOS. Μήπως τον είδατε τον Κριτικό;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @11 Νοεμβρίου 2014 - 6:12 μ.μ.

Ούτε εμείς γνωρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει καθόλου αυτή τη σειρά, όμως θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας ότι στους κόλπους των ντεμεκ επαναστατών υπάρχουν αστέρια πρώτου μεγέθους και για όλα τα είδη της τέχνης μέχρι και για κασκαντέριλίκια. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις...ΗΘΟΠΟΙΑΡΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πάντως. Ο κόκλας που παίζει στη σειρά το γιο του αγωνιστή η δουλειά που κάνει είναι μεσίτης γης! Τυχαίο; Ε δε νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

Να έρθουνε την Κυριακή στην Αρναία οι μεγκάδες να δούνε τα σοσούδια να παίζουν πραγματικό θέατρο. Τρωάδες του Ευριπίδη με προαιρετική είσοδο υπερ του ταμειου του αγώνα.

Άραγε χρήματα από μεταλωρύχους ή καταστηματάρχες και επιχειρηματίες που συνεργάζονται με τα μεταλλεία θα τα πάρουν ή όχι

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΕΓΚΑ:
ΝΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΑΣ!!!!!!!!11
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

http://4.bp.blogspot.com/-iYUgkc-zbLI/UwcVu1_AJyI/AAAAAAAAGjQ/S9yKWEUq53g/s1600/a2.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=GarfRDN_4X4


Ανώνυμος είπε...

Ενημέρωση
Η παράσταση θα γίνει με προαιρετική είσοδο για την ενίσχυση του πολιτιστικού συλλόγου.
Τώρα όποιος αντέχει να δει αυτό που ούτε στα όνειρα του θα περίμενε ας έρθει.
Τα χρήματα δεν είναι το θέμα σε αυτή στη παράσταση.

Ανώνυμος είπε...

Για τον @11:50
Ξέρουμε ότι η παράσταση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Το ερώτημα είναι άλλο. Αν κάποιος θέλει να δώσει λεφτά για το σύλλογο σας θα τα πάρετε ή θα κάνετε επιλογή με βάση το επάγγελμα του;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει επίσημα αν σ' αυτή την παράσταση θα βγεί δίσκος για τα σοσούδια ή όχι;