Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις πάγιες θέσεις τους εξέφρασαν τόσο η δημοτική αρχή Αριστοτέλη, όσο και οι εκπρόσωποι των σωματείων των μεταλλωρύχων αναφορικά με την υφιστάμενη αλλά και την επέκταση της μεταλλουργίας χρυσού.

Ο δήμαρχος εμμένει στην άποψη ότι η επένδυση στις Σκουριές δεν είναι αποδεκτή κοινωνικά και περιβαλλοντικά, ενώ οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι χωρίς Σκουριές δεν υπάρχει μέλλον στη μεταλλουργία.


Αναδημοσίευση από beechannel.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG: Το παραπάνω βίντεο ήταν από το 2ο γύρο συναντήσεων ανάμεσα στις 2 πλευρές, που έγινε στην αντιπεριφέρεια στον Πολύγυρο.

Η 1η συνάντηση έγινε στα γραφεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. Εκεί λοιπόν ο κ. Μίχος είπε ξεκάθαρα ότι είναι κατά της επέκτασης της υπάρχουσας δραστηριότητας στις Σκουριές για να του απαντήσει ο πρόεδρος των υπογειτών Χρίστος Ζαφειρούδας ότι αυτή την άποψη μπορεί να την κρατήσει για τον εαυτό του, αφού το κράτος, οι νόμοι και οι αποφάσεις των δικαστηρίων που αφορούν το επενδυτικό σχέδιο πρέπει να γίνονται απ' όλους σεβαστές.

Επίσης, δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφούσας παράταξης που έδωσαν το παρόν στη συνάντηση ξεκαθάρισαν ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με την μη επέκταση της υπάρχουσας μεταλλευτικής δραστηριότητας και για τον αποχαρακτηρισμό της περιοχής από μεταλλευτική πάρθηκε από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και όχι ομόφωνα.


Επίσης, ο πρόεδρος του σωματείου εργατοτεχνιτών "Αγία Βαρβάρα" Γιώργος Χατζής απαντώντας σε δήλωση του αντιδημάρχου Αρναίας Χ. Λαζαρίδη έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε προεκλογικά ο κ. Μίχος αναφορικά με τα μεταλλεία και την αντιμετώπιση της ανεργίας στο δήμο. 



Καλή βιντεοθεραπεία!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει 16 χωρια ο δήμος Αριστοτέλη.Ένα δεν βρήκε ο δήμαρχος και η κουστωδία του να τους εκφράζει?Τι καλύτερο απο το χωριό του.Αλλά που να εμφανιστεί.'Εργο μηδέν απουσία παντελής.

Ανώνυμος είπε...

Να το ακούσουν καλά αυτό έστω και κατόπιν εορτής αυτοί που τον ψήφισαν.Όπως είπε ο Μίχος,μάλλον δεν είχαν διαβάσει το πρόγραμμα του!Και δαρμένοι και............