Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ: "ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η μεγάλη όσο και πικρή αλήθεια για τους κυβερνητικούς "antigold" ενοχλεί πάρα πολύ...

Τώρα μάλιστα που οι αλήθειες της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής ακούγονται από τους ανθρώπους της όταν τους δίνεται βήμα στα ΜΜΕ.

Είναι πάρα πολύ χαρακτηριστικό το περιεχόμενο του βίντεο που αναδημοσιεύουμε και το οποίο περιέχει απόσπασμα από την ενημερωτική εκπομπή "Πρωινή γραμμή" του ΣΚΑΪ.
 
Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων "Αγία Βαρβάρα" Γιώργος Χατζής αφού πρώτα άκουσε τον κ. Μπαλάφα να χρησιμοποιεί στο λόγο του τις γνωστές αναπόδεικτες "antigold" θεωρίες στη συνέχεια τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση λέγοντας του αυτό που αποτελεί "ταυτότητα" όσων εξ αποστάσεως αφορίζουν τη μεταλλευτική δραστηριότητα και την επένδυση με κινδυνολογικές αοριστολογίες, χωρίς καν να ξέρουν κατά που πέφτουν οι Σκουριές.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η ενόχληση και η αμηχανία που ένιωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην αλήθεια που του είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων που έφτασε στο σημείο να του κάνει παρατήρηση, ότι πολιτικολογεί και δεν ασχολείται αυστηρά με τα συνδικαλιστικά καθήκοντα του...!!!.

Ο κ. Μπαλάφας δεν παρέλειψε να τα "βάλει" και με τους παρουσιαστές της εκπομπής που δεν κάλεσαν εκπρόσωπο του "πάνδημου κινήματος" για να υπάρχει και η άλλη πλευρά, όπως είπε.

Σωστό και μακάρι να επαναληφθούν και άλλες τέτοιες εκπομπές με παρουσία και εκπροσώπηση και των δυο πλευρών, ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι παριστάνουν ότι δε συνέβη τίποτα τα τελευταία 3 χρόνια στη ΒΑ Χαλκιδική.

Πότε αλήθεια δόθηκε ο λόγος στην πραγματική κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής από τα πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ; Ποιο κανάλι ή εφημερίδα έψαξε σοβαρά να αναδείξει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί σ' αυτή τη γωνιά της Βόρειας Ελλάδας; 

Πότε ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρθηκε να μάθει η να ακουστεί και η άλλη άποψη; Αντιμεταλλευτική αποστείρωση παντού... Όλοι μα όλοι μηδενός εξαιρουμένου έκαναν αφιερώματα στους "antigold" σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές επειδή τους χάρισαν "θέαμα" και "τζερτζελέ" για να γεμίζουν τηλεοπτικό χρόνο και σελίδες εφημερίδων.

Μπορεί να ξεχαστεί ότι μέχρι να βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ οι παραγωγικές Σκουριές ήταν... #skouries, παραθαλάσσιες και τα χωριά από την Ιερισσό και κάτω;

Που όμως να τα θυμάται αυτά τα γεγονότα ο κ Μπαλάφας και πολλοί άλλοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο σαν το κ. Μπαλάφα.

Περασμένα ξεχασμένα... Τώρα έγιναν κυβέρνηση. Ναι αλλά και η πραγματική κοινωνία αφυπνίστηκε και απαιτεί να ακουστεί η φωνή της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί της αριστεράς είναι γεννημένοι για να κάνουν μόνο αντιπολίτευση. Δεν μπορούν να κυβερνήσουν. Βγαίνουν έξω από τα νερά τους γιατί είναι μαθημένοι να μιλάνε ανεύθυνα και λαικίστικα.

Ανώνυμος είπε...

Ανάλγητη και η στάση των δημοσιογράφων οικονόμου και λυριτζή που δεν θεωρούν και σοβαρό το γεγονός ότι 50 δασεργάτες έχασαν τη δουλειά τους.
Θα τους ευχηθώ ποτέ να μην βρεθούν σ' αυτή τη θέση, αν και όλα εδώ πληρώνονται.