Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ "ANTIGOLD"?

Ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς σε αντιμεταλλευτική εκδήλωση που έγινε στο Σταυρό Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χρησιμοποίησε "antigold" κορώνες.

Σε δηλώσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του είπε: «Καθένας έχει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο. Άλλο είναι ο θεσμικός ρόλος του δημάρχου και άλλο ο ρόλος του κινήματος».

Σήμερα επέλεξε να κάνει αυτή την εμφάνιση ως εμβληματικό στέλεχος των "antigold" της Ιερισσού ή ως δήμαρχος Αριστοτέλη;

Αν ισχύει η πρώτη εκδοχή, τότε "ας πάει και το παλιάμπελο", που λέει και η δημώδης έκφραση. Αν όμως έκανε αυτή την εμφάνιση ως δήμαρχος Αριστοτέλη, τότε η παραπάνω δήλωση που έκανε μέσα στην εβδομάδα αποκτάει καθαρά ανεκδοτολογικό χαρακτήρα.

Θέλει να γίνει ο κ. Ζουμπάς δήμαρχος όλων των δημοτών του Αριστοτέλη ή θα κάνει την μικρή θητεία του Γιάννη Μίχου να θυμίζει ευχάριστη ανάμνηση παρά την παταγώδη αποτυχία που σημείωσε στον τομέα επαναφοράς της κοινωνικής ενότητας στο δήμο; Εν τέλει η προεκλογική δέσμευση του Γιάννη Μίχου για ενότητα από το "κίνημα ανάπτυξης" εξαντλήθηκε με την παραίτηση του;

Τα ερωτήματα δεν είναι ρητορικά. Είναι πολύ σοβαρά και πρέπει να απαντηθούν, καθώς κλείνουμε σε λίγες μέρες ένα χρόνο από την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής και η κοινωνία έχει κάθε δικαίωμα να μάθει αν θα τηρηθούν οι υποσχέσεις που της δόθηκαν ή όχι.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και με σος μπλουζάκι παρσκαλώ ο ζουμπάς. Να τα λέτε και αυτά.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @11 Μαΐου 2015 - 10:56 π.μ.

Εμείς δεν είμαστε σίγουροι ότι φορούσε τέτοιο μπλουζάκι που λέτε.

Ο κ. Ζουμπάς είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του. Τώρα νομίζουμε ότι μεγαλύτερη αξία έχουν τα λεγόμενα και οι πράξεις του. Δήμαρχο τον έκαναν.