Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΗΣ Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ "ANTIGOLD" ΦΑΝΦΑΡΟΛΟΓΙΑ

Έξω από τα δόντια τα είπε για ακόμη μια φορά η βουλεύτρια Χαλκιδικής με το ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του κόμματος "Στο Κόκκινο 105,5" αναφορικά με τα αίτια της αθέτησης μια εκ των βασικών προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης αλλά και της ίδιας προς τους ψηφοφόρους τους, που δεν είναι άλλη από την καθυστέρηση της διακοπής της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Όπως και η ίδια παραδέχτηκε αυτό δεν μπορεί να συμβεί, όπως θα το ήθελαν, καθώς υπάρχει νομικό κώλυμα και δεν μπορεί να γίνει τόσο απλά. 


"Η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο για να μην πληρώσουμε και από πάνω την Eldorado" τόνισε η κυβερνητική βουλεύτρια της Χαλκιδικής παραδεχόμενη, εμμέσως πλην σαφώς, την απόλυτη νομιμότητα του επενδυτικού έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επίσης, η κ. Ιγγλέζη άδειασε και όσους έχουν συμβουλέψει την ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ, ότι είναι "υπόθεση μιας ώρας να διακόψουν οριστικά και αμετάκλητα αυτή την επένδυση" γιατί τους έχουν υποδείξει τον τρόπο και ότι αυτό που χρειάζεται μόνο είναι πολιτική βούληση...

Αναμφίβολα, ίσως να συνιστά και παγκόσμια πρωτοτυπία το γεγονός ότι μια κυβέρνηση έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να σταματήσει μια νόμιμη και ώριμη μεταλλευτική επένδυση μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα καπρίτσια ορισμένων, που αναμφίβολα κρύβουν και οικονομικά κίνητρα. 

Αυτό όμως το θέμα είναι μια ιστορία που θα απασχολήσει σίγουρα τον ή τους ιστορικούς του μέλλοντος, αν τους επιτραπεί βεβαίως. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα να τα πει στους ανθρωπους που την πιστεψαν και αυτη απλα τους κοροϊδεψε

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση. Χωρίς τα μεταλλεία ποιός θα την ψήφιζε και γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Η Κατερίνα Ιγγλέζη δεν ψηφίστηκε μόνο για να κλείσει τα μεταλλεία. Έχει δεσμευτεί για πιο σοβαρά θέματα. Το μεταλλείο και να θα το κλείσει είναι παρανυχίδα μπροστά τους.