Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"??? (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση σ' αυτό το κεφαλαιώδες ερώτημα που απασχόλησε, απασχολεί και θα συνεχίζει να απασχολεί πάρα πολύ κόσμο επιχείρησε να δώσει ένας 30χρονος ξενοδόχος από τη Ρόδο.

Την δική του προσέγγιση περί επαναστάσεως είχε τη δυνατότητα αυτός ο νεαρότατος επιχειρηματίας να την διατυπώσει δημοσίως και μέσα από την εκπομπή "Online" του Mega.

Ο ορισμός που έδωσε ο Ροδίτης ξενοδόχος για την "επανάσταση" προκάλεσε αίσθηση σε κάποιους και δικαιολογημένα, καθώς μέσα σ' αυτόν τον ορισμό ενέταξε αρχές, αξίες και ιδέες που στις μέρες δεν ανήκουν στη σφαίρα του αυτονόητου, ενώ όποιος τα υπερασπίζεται κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γραφικός από το νεοπαγές σύστημα αξιών που έχει λάβει καθεστωτικές διαστάσεις μέσα στην κοινωνία.

Είπε λοιπόν αυτός ο νέος Έλληνας με παλιά μυαλά για την "επανάσταση".

"ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ 20 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΙΣ  ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ…."

Το τι είπε συνολικά αυτός ο πολύ ψαγμένος επιχειρηματίας από τη Ρόδο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.



Πηγή ανάρτησης: olagossip.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΡΑΠΕ, ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.