Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ Vs TΣΙΠΡΑ: "ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ"

Φώτο αρχείου από παλιότερη επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στην Ιερισσό
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού εξέδωσε μια οξύτατη ανακοίνωση στα όρια του πικρόχολου εναντίον του Αλ. Τσίπρα μετά τα όσα είπε χθες στο ραδιόφωνο του κόμματος για τις Σκουριές και τους εργαζόμενους.

Ο όξος των "antigold" της Ιερισσού οφείλεται αρχικά στον αριθμό των εργαζομένων στα μεταλλεία που επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός. 

Η ενόχληση τους έφτασε σε τέτοιο επίπεδο, που όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, ο πρωθυπουργός τους θύμισε τον πρώην  δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα (!!!), ενώ ταυτόχρονα διαφωνούν σε όλες τις διαστάσεις με τις ισορροπιστικές διαθέσεις που θέλει να ακολουθήσει ο πρωθυπουργός επί του ζητήματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας από τη βήμα της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις επικρίσεις που δέχτηκε από τους "antigold" της Ιερισσού παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος με τον αριθμό των εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός, τους οποίους ανέβασε στις 5.000 ενώ αυτή τη στιγμή εργάζονται 2.000, έχοντας προφανώς στο μυαλό του τον συνολικό αριθμό που θα απασχολείται άμεσα και έμμεσα στην πλήρη εξέλιξη του έργου.

Από την άλλη παρέμεινε στην ισορροπητική γραμμή που τράβηξε από χθες υποστηρίζοντας ότι "είναι λάθος η ταύτιση της δικαίωσης του αγώνα με την εκδικητική στάση απέναντι στους εργαζόμενους".

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού. Το παράλληλο σύμπαν τους ανήκει δικαιωματικά...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι ο Χρήστος Πάχτας δικαιώνεται!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΑΝ;?????
ΑΧΑΡΙΣΤΕΙΑαααααα;