Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΡΝΑΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Ένταση επικράτησε πριν λίγο στο Α. Τ. Αρναίας. Αφορμή για να ανεβούν οι τόνοι και να οξυνθούν τα πνεύματα αποτέλεσε η στάση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται περιμετρικά του κτιρίου να μην επιτρέψουν την προσέγγιση του από συναδέλφους των εργαζομένων που συνελήφθησαν πριν μια ώρα στο Στρατώνι κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού της κόμβου της αερογέφυρας από εργαζόμενους και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Τελικά, επιτράπηκε η είσοδος σε μια 3μερη επιτροπή και οποία αμέσως έσπευσε στο πλευρό των δυο συλληφθέντων. Του Δημήτρη Μπάλα προέδρου του συλλόγου του επιστημονικού προσωπικού της Ελληνικός Χρυσός και του Γιώργου Χατζή προέδρου του σωματείου εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων των Μεταλλείων Κασσάνδρας. Τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ήρεμα.


Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί ντοκουμέντο και δείχνει τη στιγμή της σύλληψης των δυο εργαζομένων.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευαίσθητη η αστυνομία. Πληρωμένα ξενόσκυλα καίνε και σπάνε τον τόπο και σε μας τους ντόπιους που χάνουμε το ψωμί μας δε μας επιτρέπουν να διαδηλώσουμε για το δίκιο μας. Αίσχος!