Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

"ΒΕΝΤΕΤΑ" ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μέσω του ιστότοπου "ISKRA" εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Πάνου Σκουρλέτη κατηγορώντας ότι οι ανακλήσεις των τεχνικών μελετών σε Σκουριές και Ολυμπιάδα ήταν ένα φθηνό πυροτέχνημα εντυπωσιασμού, αποκλειστικά για προεκλογική χρήση.

Τα βέλη του Παναγιώτη Λαφαζάνη προς τον Πάνο Σκουρλέτη δεν σταματούν εδώ. Τον κατηγορεί για αήθη επίθεση με φόντο μικροκομματικά οφέλη σε βάρος του με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο μετά την απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία καταλόγιζε στον Π. Λαφαζάνη «ανεπαρκή αιτιολογία» στο έγγραφο με το οποίο επέστρεψε την Τεχνική Μελέτη στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.

Επιπλέον, ο επικεφαλής του νεοσύστατου πολιτικού φορέα "Λαϊκή Ενότητα" διαψεύδει τον Πάνο Σκουρλέτη ότι η δική του απόφαση για το λουκέτο στα Μεταλλεία Κασσάνδρας δεν έχει καμία σχέση με τις ενέργειες που έκανε εναντίον του επενδυτικού σχεδίου κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΥΠΑΠΕΝ και κατ΄επέκταση με την τελευταία απόφαση του ΣτΕ, την οποία ο Σκουρλέτης επιχειρεί να αποσυνδέσει από τη δική του.


Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα που ακολουθεί και το οποίο είναι παρμένο από το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο ΙΣΚΡΑ: "Αν όμως η δικαστική απόφαση προκαλεί, πολύ περισσότερο προκαλεί η στάση που κράτησε, αμέσως μετά, ο διάδοχος του Π. Λαφαζάνη στο Υπουργείο ΠΑΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης. Ο οποίος, αντί να πάρει, έστω αποστάσεις, από την εν λόγω απόφαση του ΣτΕ, επιχείρησε να την εκμεταλλευτεί μικροκομματικά για να πλήξει τον προκάτοχό του, εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία καταλόγιζε στον Π. Λαφαζάνη δήθεν «ανεπαρκή αιτιολογία» στο έγγραφο με το οποίο επέστρεψε την Τεχνική Μελέτη στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.

Να μην καταλαβαίνει άραγε ο Πάνος Σκουρλέτης ότι το μόνο που τελικά πετυχαίνει με τη στάση του αυτή, πέρα από το να αποκαλύπτει την ταυτότητα όσων κινούν τα νήματα για αυτές τις αήθεις αντι-λαφαζανικές επιθέσεις, είναι να υπονομεύει και τις αποφάσεις που ο ίδιος εξέδωσε κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, αφού στο ίδιο σκεπτικό και στο ίδιο έγγραφο του Π. Λαφαζάνη έχουν κι αυτές στηριχθεί; Ή μήπως όλα αυτά, είναι και ένα «μήνυμα» προς την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ ότι οι ανακλήσεις των Τεχνικών της Μελετών από τον Π. Σκουρλέτη, ήταν απλώς ένα φτηνό πυροτέχνημα εντυπωσιασμού, αποκλειστικά για προεκλογική χρήση, που πριν αλέκτωρ λαλήσαι θα αποκηρυχθεί από τους ίδιους τους εμπνευστές του;" 

Το σχόλιο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι σαφές. Που μπλέξαμε; Με τι πολιτικούς και τι πολιτικές, που φτάνουν στο σημείο να μη λογαριάζουν τη ζωή χιλιάδων οικογενειών στη ΒΑ Χαλκιδική για να ικανοποιήσουν προσωπικούς εγωισμούς, φιλοδοξίες και μικροκομματικές τακτικές...

Δε φταίνε όμως μόνο αυτοί... Και εμείς οι πολίτες έχουμε τις ευθύνες μας...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δυο δήθεν αριστεροί μαλώνουν για το ποιός έκλεισε 1ος τις σκουριές και έβγαλε 2000 ανθρώπους στην πείνα δεν πρέπει να έχει προηγούμενα στα χρονικά της πολιτικής ζωής της Ελλάδας. Να τους ξαναψηφίσουμε. Να μην παραλείψουμε.