Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΑΘΛΙΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ" ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Ένας "antigold" χρήστης των κοινωνικών μέσων δικτύωσης έθεσε ρητορικά και σχεδόν παραπονεμένa το ερώτημα στο twitter: "#Skouries Μαντέψτε ποιο κανάλι είναι μόνο στη συνέντευξη τύπου για το κάμπινγκ "πέρα από την ευρώπη" κατά της εξόρυξης χρυσού".

Από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης η απάντηση είναι προφανής: το 3ο κρατικό κανάλι.

Μήπως όμως ο ερωτών δε θα έπρεπε να θέτει τέτοια παραπονεμένα λόγια; Μήπως με την παρουσία της κρατικής και ιδίως κάποιων δημοσιογράφων της καθίσταται απολύτως περιττή η παρουσία άλλων καναλιών και δημοσιογράφων;

Απόδειξη αυτού που λέμε είναι το σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο "ανεκτίμητης" δημοσιογραφικής σημασίας που ακούστηκε κατά τη διάρκεια μιας ηχογραφημένης συνέντευξης του αναπληρωτή υπουργού παραγωγικής ανασυγκρότησης Γιάννη Τσιρώνη.

Ο "δημοσιογράφος" της κρατικής τηλεόρασης που πήρε τη συνέντευξη επιχείρησε να παραλληλίσει τη μεταλλωρυχική εργασία και τις κατασκευαστικές εργασίες που εκτελούνται στα εργοτάξια με την πώληση ναρκωτικών ουσιών...!!!!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι απολύτως αληθινό και μπορείτε να το ακούσετε μπαίνοντας ΕΔΏ και πηγαίνοντας με τον κέρσορα σας στο 30 λεπτό. Το πιο απίστευτο όμως για να λέμε την αλήθεια είναι ότι ο αναπληρωτής υπουργός συνέχισε να απαντάει έπειτα από μια τέτοια πρωτοφανή αθλιότητα.

Μήπως πρέπει να σοβαρευτούν στην κρατική τηλεόραση και να μην απορούν έπειτα από τέτοιου... επιπέδου δημοσιογραφικές καλύψεις, που όπου πάνε δεν πατάει κανείς άλλος;

Συν τοις άλλοις, ας αναλογιστούν και λίγο την πραγματική θέση τους, καθώς είναι πολύ άδικο το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων να εξανεμίζεται σε "εξετάσεις" στρατευμένης δημοσιογραφίας που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο σπίλωσης και συκοφάντησης της εργατικής τάξης της ΒΑ Χαλκιδικής.

Λίγη τσίπα και φιλότιμο δε βλάπτει ανεξάρτητα από τις κομματικές προτιμήσεις του καθενός δημοσιογράφου, εκτός και αν στην κρατική τη θέση των δημοσιογράφων έχουν πάρει κομματικοί διάκονοι...

Να υπενθυμίσουμε, ότι αυτό το περιστατικό είναι το δεύτερο κρούσμα δημοσιογραφικής αθλιότητας σε βάρος των μεταλλωρύχων μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Είχαν προηγηθεί οι διχαστικές λογικές του "δημοσιογράφου" Κώστα Αρβανίτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο όμοιος στον όμοιο και η κοπρια στα λάχανα να πείτε στο δημοσιογραφίσκο που μπερδεύει σκόπιμα την πέρδιση με την αφόδευση.
Αυτά να τα πεί στην κατίγκω που θέλει να μας κάνει από νοικοκυραίους παρανόμους καλλιεργώντας χασίσσια.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος μέχρι και σήμερα περάσει έξω από το στούντιο στην οδό Αγγελάκη της ΕΡΤ3 θα δεί στο ίδιο πανό την επαναπρόσληψη 'αδικημένων' δημοσιογράφων και ταυτόχρονο κλείσιμο των μεταλλείων Κασσάνδρας. Άρα δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση ο κοινός τους ανεκπλήρωτος στόχος (τα μεταλλεία) μιας που οι βολεμένοι επαναβολεύτηκαν. Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση για την μοναδικότητα του καναλιού που ασχολείται με περί κάμπινγκ @α@αρολογίες. Σε ότι αφορά την ποιότητα και ακροαματικότητα της ΕΡΤ3 ας μην αναφέρουμε τα 0.003% τηλεθέασης που σε οποιαδήποτε άλλη πολιτεία από λόγους ευθιξίας και μόνο θα το είχαν κλείσει και θα είχαν πάει σπίτια τους.
Ο δε ογκόλιθος δημοσιογραφίας της κρατικής τηλεόρασης που πήρε τη συνέντευξη και επιχείρησε να παραλληλίσει τη μεταλλωρυχική εργασία και τις κατασκευαστικές εργασίες που εκτελούνται στα εργοτάξια με την πώληση ναρκωτικών ουσιών, μάλλον μπερδεύτηκε και πίστευε ότι βρίσκεται σε σεμινάρια της ΜΚΟ 'Κ.Ιγγλέζη group' με γνωστικό αντικείμενο την καλλιέργεια ινδικής κάνναβης.
ΟΒΕΛΙΞ(R)

Ανώνυμος είπε...

Τι άτομα πληρώνεις μ.....α ελληνικέ λαέ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα σωματεία να μην αφήσουν το θέμα. Να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ για την απαράδεκτη στάση αυτού του κυρίου που τολμάει να συγκρίνει τίμιους εργάτες με περιθωριακούς και παράνομους τύπους που συνωστίζονται κάθε φορά που κάνουν μοχαμπέτι στις σκουριές και μας τους εμφανίζουν ως τιτάνες της οικολογίας αυτοι οι δημοσιογραφίσκοι.
Καμια ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΡΤ είναι η καλύτερη πηγή δυσφήμισης των antigold. Σταματήστε λοιπόν να δίνεται δημοσιότητα σε ανόητους και ανάξιους ανθρώπους.

Πολίτες παρακαλώ να δημοσιεύτεί. Δε βρίζω προσωπικά κανένα. Χαρακτηρίζω μια κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Γελοίος και ανόητος δεν είναι αυτός που κάνει τη συνέντευξη στον Τσιρώνη αλλά όλοι εμείς που πληρώνουμε αυτόν τον τύπο και τον Τσιρώνη.