Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

#SKOURIES: "ΠΙΔΙ Μ' ΚΙΛΕΡ Η ΣΚΟΥΡΛΕΤΣ..."

Ο απελθών υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης μπορεί να μην το ξέρει, αλλά στην Ιερισσό κάποιοι φανατικοί "antigold" πίνουν και... κυάνιο άμα χρειαστεί στο όνομα του, μετά την πολύ... παραγωγική απόφαση που πήρε μια μέρα πριν παραιτηθεί η κρυφομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ να σταματήσει κάθε έργο στο μεταλλεία Κασσάνδρας και να στείλει ταυτόχρονα στην ανεργία 2.000 εργαζόμενους.

Ενδεικτικό αυτής της λατρείας στο πρόσωπο του κ. Σκουρλέτη είναι το προσωνύμιο που του έχει αποδοθεί και το οποίο ακούει στο αγγλικό "killer" δηλ. "δολοφόνος" ή "εκτελεστής"(!!!), με εκείνες και εκείνους που χρησιμοποιούν τη φράση "πιδί μ' κίλερ η Σκουρλέτς" να κάνουν ταυτόχρονα με το χέρι τους το σήμα της νίκης... 

Ένα προσωνύμιο που παραπέμπει ευθέως στην γοργή βούληση που επέδειξε ο Σκουρλέτης και την οποία εξήρε και ο Τσίπρας μια μέρα πριν παραιτηθεί και πάει σε εκλογές, να κλείσει έστω και προσωρινά το μεταλλευτικό επενδυτικό έργο που γίνεται στη ΒΑ Χαλκιδική με μια άκρως προσχηματική αιτιολογία.

Ένα προσωνύμιο και με σαφείς εσωκομματικούς υπαινιγμούς και προεκτάσεις για τη διαφορά πολιτικής πυγμής και διάθεσης να τελειώνει υποθέσεις σε σχέση με τον προκάτοχο του κ. Λαφαζάνη, έτσι όπως το ερμήνευσαν οι φανατικοί πολέμιοι της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην Ιερισσό.

Μακάρι την ίδια πυγμή να επιδείκνυε και για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ όταν ήταν υπουργός εργασίας. Τουλάχιστον θα είχε να επιδείξει κάτι αριστερό πολιτικά στο παλμαρέ του σε σχέση μ' αυτό που αφήνει πίσω του με 2.000 εργαζόμενους στην ανεργία από τη Δευτέρα όπως τόνισε και ο πρόεδρος του σωματείου υπογειτών Χρήστος Ζαφειρούδας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της Super tv.

Όχι ότι έκανε και κάτι φιλεργατικό ο ίδιος ή η κυβέρνηση γενικότερα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα όλα κ' όλα... 

Μνημόνια μπορεί να μην έσκισαν... (το αντίθετο) αλλά για τους δημόσιους υπαλλήλους πρόλαβαν σκίστηκαν

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Ζαφειρούδα. Ας τις ακούσει ο κ. Σκουρλέτης που παριστάνει τον αμέτοχο και τον μη φέροντα ουδεμία ευθύνη μπροστά στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που προκάλεσε η κυβέρνηση του στη ΒΑ Χαλκιδική.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το βιογραφικό του Σκουρλέτη που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του ΥΠΑΠΕΝ:

"Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά. Από το 1986 έως το 2011 εργαζόταν στους τομείς της εμπορίας εργαλείων χειρός, της εστίασης και της παροχής υπηρεσιών υγείας & ομορφιάς, στον ιδιωτικό τομέα.

Από τα μαθητικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, της οποίας υπήρξε μέλος του γραφείου του Κ.Σ. Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από το 1990 και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Από τον Οκτώβριο του 2009 έως και τον Ιανουάριο του 2015 ήταν εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ."

Έγινε υπουργός περιβάλλοντος άνθρωπος που εργαζόταν ως πλασιέ;;;, ως επιχειρηματίας;;; εργαλείων χειρός, υγείας και ομορφιάς... μέχρι το 2011 ενώ από το 2009 ήταν εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ...

Είπατε τίποτα; Το σανό είναι καταπληκτικό.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα που μπορεί να αποθεωθεί ο μουλοχτός πρωθυπουργός όπως τον αποκάλεσε η ζωή είναι η Ιερισσός. Γι' αυτό καλά θα κάνει να μην παραλείψει να έρθει να πάρει τα ζήτω του και άξιος! Και με το Σκουρλέτη το γίγαντα!