Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ: "ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Η κυβερνητική βουλεύτρια Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη  μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Super Tv προσπάθησε να απαγγείλει ποίηση επιχειρώντας να εξηγήσει το πειραματικό πρόγραμμα που έχει η κυβέρνηση για τη Χαλκιδική, δίχως την παρουσία της αρχαιότερης παραγωγικής δραστηριότητας του τόπου, που είναι η μεταλλευτική δραστηριότητα.

Δήλωσε συγκεκριμένα ότι: "από τη στάχτη γεννιούνται τα καλύτερα πράγματα" (!!!). Δεν προχώρησε όμως σε διευκρίνιση του τι εννοεί εκμεταλλευόμενη σε μεγάλο βαθμό και την αδιαφορία ή την χαλαρότητα που επέδειξε την προκειμένη στιγμή και ο κ. Σταθώρος.

Σε κάθε περίπτωση όμως μάλλον ανεπιτυχής ήταν η προσπάθεια της να απαγγείλει ποίηση, καθώς για πολλοστή φορά έδειξε με προκλητικό τρόπο να μην συμμερίζεται την αγωνία αλλά και την αγάπη της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής για τα μεταλλεία της.

Το κυριότερο είναι ότι θύμισε στους Μαδεμοχωρίτες πράγματα και καταστάσεις που συνδέονται με στάχτες και αποκαΐδια του πρόσφατου παρελθόντος και συνεχίζουν να πονούν, καθώς σχετίζονται για αρκετούς απ' αυτούς με απώλεια κόπων μια ολόκληρης ζωής από εκείνους που ανέλαβαν χωρίς να ρωτήσουν κανένα την εργολαβία της πάταξης της διαφορετικής άποψης από εκείνης των οικολογούντων με βία και ιδεολογική τρομοκρατία και απολαμβάνουν από πάνω και πολιτική ασυλία και κάλυψη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της κ. Ιγγλέζη.