Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

#SKOURIES: "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ"


Βεβαιότητα υπάρχει στην Ιερισσό, ότι ο αγώνας που δίνουν από τη δική τους πλευρά για το οριστικό κλείσιμο των μεταλλείων φτάνει πολύ σύντομα στο τέλος του.

Αυτό τόνισε και η κυβερνητική βουλεύτρια Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, μιλώντας σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της λαϊκής συνέλευσης που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Ιερισσό. 

Η Κατερίνα Ιγγλέζη αναγνώρισε την φυσιολογική κόπωση που υπάρχει στον κόσμο της Ιερισσού, τους διαβεβαίωσε όμως πως η οριστική δικαίωση είναι πάρα πολύ κοντά.

 "Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο αγώνας τελειώνει και θα τελειώσει υπέρ μας" τόνισε με εμφατική αισιοδοξία  η βουλεύτρια Χαλκιδικής. 

Ξέρει άραγε κάτι η κ. Ιγγλέζη που δεν ξέρει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής και το λέμε αυτό γιατί 2 μέρες πριν στο ραδιοφωνικό σταθμό "104,9" της Θεσσαλονίκης μιλούσε σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση απ' αυτή που επιχείρησε να περάσει στον κόσμο της Ιερισσού.


Άλλα λόγια εκτός Ιερισσού και άλλα λόγια εντός Ιερισσού;;; Ενδιαφέρον... Για να δούμε ποιες από τις δηλώσεις, του "εσωτερικού" ή του "εξωτερικού" έχουν βάση ειλικρίνειας;;;


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως η βολεύτρια να ξέχασε ότι είναι βουλευτής Χαλκιδικής και πιστεύει ότι είναι ακριβοθώρητη πρόεδρος της λαϊκής κυβέρνησης του βουνού ή της θάλασσας Ιερισσούς. Θα μου πεις όταν κάνεις την διαδρομή Θεσσαλονίκη – Ιερισσό μηνιαίως μόνο μέσω των λιμνών ξεχνάς την τοπική κοινωνία και την αστική καθημερινότητα της.
Σε ότι αφορά τις προβλέψεις της για την έκβαση της απόφασης από το ΣτΕ θυμίζει πιο πολύ την Βλαχοπούλου στην ελληνική ταινία ‘Μια Ελληνίδα στο χαρέμι’
που έπαιζε τον ρόλο της μέντιουμ-χαρτορίχτρα με μεγάλη επιτυχία.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

η παρασκευη ειναι πολυ κοντα που θα χαθει η γη κατω απο τα ποδια σας και φυσικα του Μπομπολα μαζι...

Ανώνυμος είπε...

@4:45ΜΜ
Μην καρτεράτε να λυγίσουμε στιγμή. Εσείς θα φύγετε από τη Χαλκιδική να πάτε να βρείτε τα μπάχαλα σας. Εμείς οι ντόπιοι και μοναδικοί θεματοφύλακες αυτού του τόπου θα μείνουμε εδώ μεζί με τις οικογένιες μας.

Ανώνυμος είπε...

4:45 αντιχρυσε,
Βγαλτε τις παραπιδες απο τα ματια σας γιατι δεν παει αλλο. Γελαει ολος ο πλανητης με τον Αλεξη και εσεις ενω καιγεται το δασος θελετε να σωσετε το δενδρο.

Ανώνυμος είπε...

Πείτε στην κυρία ότι θα γυρίσει ανάποδα ο τροχός.