Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ"


"Ποτέ δεν είπε η κυβέρνηση ότι θέλει να κλείσει η επιχείρηση Ελληνικός Χρυσός" τονίζει Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του  στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας τονίζει ωστόσο πως "εκείνο που περιμένουμε από τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι να τιμήσει την υπογραφή της και να υλοποιήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Ο ελληνικός λαός απαιτεί από την κυβέρνησή του να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, το περιβάλλον και τη νομιμότητα".

Επίσης ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας σε tweet μετά την έκδοση της απόφασης της προσωρινής αναστολής του συμβουλίου της επικρατείας δήλωσε:



Πηγή ανάρτησηςwww.avgi.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι αλήθεια ..Δεν προσπαθεί να κατεδαφίσει το κτήριο.Προσπαθεί να καταστήσει σαθρό και να υποσκάψει το έδαφοs γύρω απο το κτήριο ώστε αυτό να καταρpεύσει μόνο του.Θα μαs εξηγήσει όμωs ,ποιοs? δημιουργόνταs σαθρα επενδυτικά εδάφη θα έλθει να επενδύσει σοβαρά επιτέλουs σ'αυτήν την έρμη τη Xώρα¨?