Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: "ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ?"


Όλα τα σωματεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας συμπεριλαμβανομένου και του σωματείου εργολάβων και υπερεργολάβων του Δήμου Αριστοτέλη εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τη νέα εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στις Σκουριές.

Η ανακοίνωση έχει ώς εξής: 

"Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων «Αγία Βαρβάρα», το Επαγγελματικό Σωματείο Μεταλλωρύχων Υπογείων Στοών Μεταλλείων Κασσάνδρας, το Σωματείο επιστημονικού προσωπικού Μεταλλείων Κασσάνδρας «Ο Αριστοτέλης», το Σωματείο εργολάβων και υπεργολάβων Δήμου Αριστοτέλη, καταδικάζουμε από κοινού με οργή και αγανάκτηση τη νέα εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στον χώρο εργασίας μας.

Είναι πασιφανές ότι κάποιοι εξακολουθούν να γράφουν στις σόλες των παπουτσιών τους τους τις δικαστικές αποφάσεις και το ιερό δικαίωμα 2.000 κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής στην εργασία και αναρωτιόμαστε αν αυτή η εμπρηστική αδιαφορία σχετίζεται με την πρόσφατη συνάντηση που είχαν μέλη του συντονιστικού κατά των εξορύξεων με τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Μπήκε άραγε σε εφαρμογή το σχέδιο «τέλος το πάρτυ της καταστολής στις Σκουριές», όπως μας ανακοίνωσαν με στόμφο φίλα προσκείμενες εφημερίδες προς αυτούς;

Καλούμε την πολιτεία και τον αρμόδιο Υπουργό Νίκο Τόσκα να σταθεί στο πλευρό των  Ελλήνων εργαζόμενων και εργολάβων των Μεταλλείων Κασσάνδρας και φορολογουμένων πολιτών και να μας προστατεύσει από τις εγκληματικές διαθέσεις όσων μας έχουν στοχοποιήσει και επιβουλεύονται το ιερό δικαίωμα μας στην εργασία."

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων Εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και του Σωματείου Εργολάβων του Δήμου Αριστοτέλη


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι μια πρόγευση της αντιπολιτευτικής τακτικής τους που θα ζήσουμε από αρχές του 2016 και μετά. Το σημερινό κράτος θα γίνει και πάλι παρακράτος. Καημένη Ελλάδα από τι σκύβαλα υποφέρεις;