Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ..


Ευχόμαστε σ' όλο τον κόσμο, αλλά τις Μαδεμοχωρίτισσες και τους Μαδεμοχωρίτες ιδιαίτερα, η νέα χρόνια να μην είναι το μοναδικό πράγμα που αλλάζει. 

Ευχόμαστε με όλη μας την ψυχή να αλλάξουν και όλα αυτά που την προηγούμενη χρονιά μας έσφιξαν το στομάχι από στεναχώρια, ανησυχία, οργή και αγανάκτηση.

Ευχόμαστε μαζί με την υγεία, την αγάπη και την ευτυχία που έχουν πάγια και διαρκή αξία και σημασία το νέο έτος να προσφέρει αυτογνωσία, αυτοσεβασμό και λογική κυρίως στους κυβερνώντες αυτής της χώρας.

Αν πάλι και φέτος δεν μπορούν να πράξουν το αυτονόητο μέσα σ' αυτή την κατάσταση που βιώνουμε, τουλάχιστον να μην ορθώνουν εμπόδια απέναντι σε όσους έχουν ακόμη περίσσευμα δημιουργικής διάθεσης και θέλησης για να ξεπεράσουν ατομικά και συλλογικά προβλήματα με καθημερινό αγώνα στους στίβους του μεροκάματου.

Επειδή οι άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης δεν είναι αχάριστοι, να είναι σίγουροι ότι θα τους είναι ευγνώμονες, εάν επιδείξουν πραγματικό σεβασμό και αναγνώριση στις προσπάθειες που καταβάλουν. 

Σε κάθε περίπτωση... Ευτυχές το 2016 για όλες τις Μαδεμοχωρίτισσες και τους Μαδεμοχωρίτες ανεξαιρέτως,

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Παραγωγικά, Χρόνια Δημιουργικά στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και στους εργαζόμενους τους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά να έχουμε. Τα Μεταλλεία μας δεν θα τα πειράξει ξανά κανείς.